Domovská stránka > J > Jak Poslat Velké Pdf?

Jak poslat velké PDF?

Zmenšení velikosti PDF souboru zdarma a online
  1. Otevřeme web a zvolíme „Compress PDF“.
  2. Vybereme patřičné PDF soubory a klikneme opětovně na „Compress PDF“.
  3. Vybereme kvalitu.
  4. Poté opětovně vybereme „Compress PDF“ a máme hotovo.
  5. Klikneme na vzniklý odkaz a PDF soubor si stáhneme.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

Jak poslat fotku v PDF?

TinnyScanner nabídne možnost vyfocení nebo vložení obrázku z dokumentu, pokud obrázek vyfotíme, tak je možné provést jeho ořez a zvolit si v jaké velikosti se uloží (A3, A4, A5, dopis a další možnosti). Ukládání dokumentu můžeme provádět buď v odstínech šedé, v barevném provedení nebo jako fotografii.
Jak dát více obrázku do PDF?
Umístění obrázku nebo objektu do PDF
  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat a pak zvolte možnost Nástroje > Upravit PDF > Přidat obrázek .
  2. V dialogovém okně Otevřít vyhledejte soubor, který chcete umístit.
  3. Vyberte soubor obrázku a klikněte na tlačítko Otevřít.

Pokud jde o toto, jak dát dvě fotky do jednoho pdf?

Sloučení několika souborů PDF do jednoho dokumentu

Klikněte na tlačítko Vybrat soubory výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubory, které chcete sloučit pomocí nástroje aplikace Acrobat pro sloučení PDF. V případě potřeby změňte pořadí souborů. Klikněte na tlačítko Sloučit soubory.
Navíc, jak se dostat do zaheslovaneho pdf?
K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.

Související článek

Jak poslat odkaz?

Odkaz můžete zkopírovat a odeslat v textové zprávě. Přejděte na soubor, který chcete zkopírovat. Klepnutím na šipku vedle souboru jej zkopírujete. Pokud chcete sdílet více souborů, klikněte na možnost Sdílet a kopírovat odkaz.

Můžete se také zeptat, jak nastavit otevírání pdf v adobe?

Pro nastavení otevírání souborů v Adobe Readeru stačí na jakémkoliv PDF dokumentu kliknout pravým tlačítkem myši (1), z místní nabídky vybrat Otevřít v programu (2) a následně Zvolit jinou aplikaci (3). V následujícím okně zvolte Adobe Reader (1) a nezapomeňte zatrhnout volbu K otevírání souborů .
Můžete se také zeptat, kde je pdf?
Vytvářet PDF dokumenty lze jak v komerčním softwaru Acrobat od Adobe, tak v dalších programech (často však pouze jako export do PDF). Prohlížení je snazší, existují volně dostupné prohlížeče pro mnoho platforem, nejznámějším je oficiální prohlížeč mateřské firmy Adobe Reader.

Proč mi nejde otevřít soubor?

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů: Nemáte oprávnění k zobrazení souboru. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.
A další otázka, jak otevírat pdf v chromu?
Otevřete nastavení Chrome a přejděte na Ochrana soukromí a zabezpečení. Potom v části Ochrana soukromí přejděte na Nastavení webu. Najděte část Dokumenty PDF (je ve skupině nastavení Další nastavení obsahu) a zapněte přepínač Namísto automatického otevírání souborů PDF v Chromu je stahovat.

Jak otevřít poškozený soubor PDF?

Chcete-li se pokusit obnovit poškozený dokument PDF pomocí nástroje PDF Fixer, stačí po instalaci bezplatného softwaru soubor přetáhnout na ikonu klíče. V případě potřeby můžete předem vybrat jiné umístění cílového souboru, například pracovní plochu Windows. Poté program soubor analyzuje a opraví.

By Jeniffer

Similar articles

Co je to doména ve Windows? :: Jak převést dokument z PDF do Wordu?
Užitečné odkazy