Domovská stránka > J > Jaký Je Formát Pro Kindle?

Jaký je formát pro Kindle?

Amazon Kindle – podporované formáty

Formáty pro Kindle čtečku: PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, TXT.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Jak přehrát e knihu?

Nejjednodušší cesta je přihlásit se v prohlížeči do účtu Google a navštívit Google Play Books. Můžete si také stáhnout zdarma aplikaci Knihy Google Play, která umožní číst e-knihy i mimo prohlížeč. Dobrá je i aplikace Bluefire Reader. Dopuručují ji některé české eshopy.
Jak přehrát soubor EPUB?
epub však obvykle nelze otevřít pomocí aplikace Adobe Reader nebo bez instalace dalšího softwaru. Nápověda naleznete zde: prevod-souboru.cz: Jednoduše nahrajte soubor EPUB a klikněte na konverzi, takže knihu EPUB lze snadno převést do známého formátu PDF.

Jak otevřít soubor MOBI v PC?

Mobi File Reader je nenáročná spolehlivá aplikace navržená pro čtení e-knih ve formátu Mobi. Aplikace nabízí přehledné snadno použitelné rozhraní pro pohodlné čtení a listování v e-knihách. Kromě formátu Mobi může aplikace také otevřít soubory ve formátech PRC a AZW a navíc může uložit e-knihu jako text a formát HTML.
Jak číst MOBI v počítači?
Pro čtečku volíte MOBI. Soubor uložíte do počítače, do stažených souborů nebo na plochu či tak abyste jej našli. Propojíte čtečku kabelem k vašemu počítači. Čtečka se ve vašem počítači zobrazí jako disk.

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

V jakém formátu stahovat knihy do Kindle?

Základní podmínkou je, aby byla v kompatibilním formátu. Amazon Kindle uvádí podporu pro formáty AZW, TXT, PDF, MOBI a PRC a po konverzi i HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP.
A jak dostat epub do kindle?
ctecka EPUB nepodporuje. Nicmene nejste nijak vazana na Amazon. Knihy muzete normalne stahovat nebo kupovat v ceskych obchodech. Nebo i stahovat z ulozto.

Jak si poslat knihu na Kindle?

V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna.
Jak se čte e kniha?
Zařízení s OS Android. Naše e-knihy můžete jednoduše číst na tabletech a telefonech s operačním systémem Android. Doporučujeme formát ePub, lze použít i formát PDF nebo Mobi. Pro formáty ePub a PDF doporučujeme čtečku / aplikaci Bluefire Reader.

Jak dostat e-knihy do PocketBook?

Klikněte ve čtečce na „Nastavení" > „Účty a synchronizace"> „Send-to-PocketBook" > „Přijímat soubory nyní". Tip č. 2: Pokud kliknete na políčko „Posílat na tuto adresu další e-knihy automaticky", každá další e-kniha, kterou si koupíte, se vám pošle do čtečky ihned po nákupu.

By Chasse Sorto

Similar articles

Jak dostat e-knihu do ctecky? :: Co je MPEG NR?
Užitečné odkazy