Domovská stránka > C > Co Je To Oblečení?

Co je to oblečení?

Oděv (někde též oblek, oblečení, oblékání, odívání, šat, ošacení, šaty apod.) je označení pro výrobek nebo sadu výrobků z přírodních a umělých textilií, kůže a dalších materiálů, které lidé používají pro ochranu a okrasu svého těla.

Přečtěte si více

Související článek

Co na elektrizující oblečení?

Oblečení jsem dala do mikrotenového sáčku a na noc do mrazáku. Pomáhá to. Možná bych nejdřív zkusila ten změkčovač, ale pořád je tam problém.

A kdo udává módní trendy?

Abychom úplně neodbočili od tématu, zbývá si zodpovědět úvodní otázku a shrnout, kdo vlastně určuje módní trendy. V první řadě jsou to jakožto tvůrci samotní módní návrháři, spolu s médii pak vytváří jednotlivé módní vlny a trendy.
Navíc, kdy začala móda?
Móda jakožto samostatná oblast podnikání se začíná utvářet v Paříži 17. století, přesněji na dvoře francouzského krále Ludvíka XIV.

Jak vznikla móda?

Móda jako sociální potřeba

Jako důkaz, že móda vzniká na základě sociálních a psychologických potřeb, Simmel předkládá, že z hlediska estetiky nebo účelnosti nelze v nesčetných případech módních prvků nebo stylů nalézt pro dané chování či úpravy důvod.
Můžete se také zeptat, jak vznikají trendy?
Velký vliv na formování trendů mají samozřejmě i tradiční platformy fungující desítky let před sociálními sítěmi, jako klasické fashion weeky a přehlídky jednotlivých návrhářů, kampaně značek a řetězců, módní časopisy, známé osobnosti a pochopitelně i zábavní průmysl reprezentovaný hudební klipy, televizními show,

Související článek

Jak poslat oblečení Vinted?

Nadnárodní společnosti mohou vyžadovat speciální kartonové obaly na oděvy nebo krabice (vše lze zakoupit přímo v jejich obchodě), ale v P často stačí zabalit oděvy do velké bublinkové obálky.

Co je to pracovní oděv?

Pracovní oděv je významná součást pracovních podmínek v mnoha oborech lidské činnosti. Nejedná se jen o obecně známé montérky. Pracovním oděvem může být například pánský oblek i dámská luxusní halenka.
Můžete se také zeptat, co znamená civilní oblečení?
nosí civilní obyvatelstvo. Ve velké míře ho ovlivňuje móda, přičemž jej často zdokonaluje a doplňuje jeho druhy. V rozmanitosti občanských oděvů se nejzřetelněji projevuje vývoj kultury odívání; je to vidět v rozdělení oděvů na oděvy vycházkové, sportovní, pracovní,společenské apod.

Co je to top oblečení?

Top je část oblečení, která slouží k zakrytí horní části lidského těla. Pojmenování pochází z anglického slova top označujícího vrch, vršek apod. Termín „top" se užívá spíše v souvislosti s dámskými oděvy, u pánských je obvyklejší označení „tílko" (v angličtině se top používá pro dámské i pánské oblečení).
A další otázka, co je to módní trendy?
V módě jde o dvě až čtyři sezóny. Ženy sledují styl oblečení na jaro, léto, podzim a zimu. Jednotlivé styly udávají módní domy, módní návrháři, módní značky, společnosti a světové trendy. Budeme sledovat jednotlivé módní trendy na trhu s elektronikou, oblečením, bydlením, doplňky, účesy, líčením a životním stylem.

A další otázka, kde sledovat módní trendy?

Módní blogy, které se vyplatí sledovat
  1. Chiara Ferragni – The Blonde Salad. www.theblondesalad.com.
  2. Kristina Bazan – Kayture. www.kayture.com.
  3. Negin Mirsalehi. www.neginmirsalehi.com.
  4. Kenza Zouiten. www.kenzas.se.
  5. Samantha Maria. www.samanthamariaofficial.com.

By Erik

Similar articles

  • Jak jsou velikosti oblečení?

    Tabulka velikostí pánských kalhot.

  • Co se hodí k šedé barvě oblečení?

    Jaká barva se hodí k šedé? Šedá je odstín černé. Nehodí se k odstínům tmavě hnědé. Pěkně vypadá s odstíny růžové nebo tyrkysové a hodí se také k přírodním odstínům.

  • Co o váš prozradí barva oblečení?

    Černá je víc než jen smutek a anarchismus. Rádi nosíme černou. Zelená pro choleriky a fialová pro sexuální dračice. Nosíte často fialovou? Bílá je nový začátek. Modrá je pro ženy v domácnosti. Existuje sebeironická žlutá.

Co se nosí v roce 2021? :: Kdo vlastní veřejnoprávní média?
Užitečné odkazy