Domovská stránka > C > Co Je Windows 10 21H1?

Co je Windows 10 21H1?

Windows 10, verze 2004, 20H2 a 21H1 sdílejí společný základní operační systém se stejnou sadu systémových souborů. Nové funkce v aplikaci Windows 10, verze 21H1, jsou proto součástí nejnovější měsíční aktualizace kvality pro Windows 10, verze 2004 a Windows 10, verze 20H2, ale jsou v neaktivním a neaktivním stavu.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Pokud jde o toto, jak vybrat windows 10?

Pokud chcete počítač hlavně na hraní nebo na běžné domácí použití, bohatě vám postačí varianta Windows 10 HOME. Pro firemní nasazení doporučujeme operační systém Windows 10 PRO, který vám nabídne další profesionální nástroje, jako například: podpora virtualizace HyperV.
Navíc, co je windows 10 pro academic?
Windows 10 Education je speciální verze pro školy. Tato edice je funkčně identická s Windows 10 Enteprise, edici Microsoft zavedl pro jednoznačnější identifikaci edice.

Navíc, kdy bude 21h2?

Jedná se o signál určený především podnikům a organizacím, ale nejen jim. A od platí, že Windows 10 verze 21H2 jsou podle Microsoftu připravené k širšímu nasazení.
Můžete se také zeptat, jak updatovat na windows 11?
Pokud chcete zkontrolovat, jestli je Windows 11 pro vaše zařízení připravený, přejděte na Start > Nastavení > Aktualizace a Zabezpečení > Sužba Windows Update a vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud je upgrade pro vaše zařízení k dispozici a chcete pokračovat, stáhněte a nainstalujte ho.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Někdo se také může ptát, kdy vyjde windows 10 21h2?

Ještě před koncem října jste si mohli nainstalovat Windows 10 verze 21H2. To ale platilo jen v případě, že jste se přidali do programu Windows Insider. Teď už si nové vydání Desítek oficiálně nainstaluje kdokoli, protože fáze testování November 2021 Update byla zakončena a Microsoft odklepnul vydání.
Jak aktualizovat na 21H2?
Před aktualizací na Windows 10 verze 21H2 pomocí balíčku povolení musíte používat Windows 10, verzi 2004, 20H2 nebo 21H1. Před použitím této aktualizace musíte mít nainstalované následující předpoklady: Servicing stack update for Windows 10, version 2004: Sept or a later servicing stack update.

Jak se vyhnout Windows 11?

Příkazem regedit otevřete Editor registru. Najděte následující klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate. Po kliknutí pravým tlačítkem myši zadejte Nový a následně DWORD. Zadejte jméno TargetReleaseVersion a hodnotu nastavte na 1.
Následně, kolik stojí počítač s windows 10?
Cena Windows 10 Home u oficiálních prodejců činí 2799 Kč, v případě Windows 10 Pro pak 3590 Kč. Někteří prodejci ale nabízejí elektronické licence ještě levněji – desítky se tak dají pořídit už za částky lehce převyšující pomyslnou hranici jedné tisícovky.

Jak zjistit jakou verzi Windows mám?

Tady je postup, jak získat další informace:
  1. Vyberte Start > Nastavení > Systém > O systému . Otevřete nastavení O systému.
  2. V části Specifikace zařízení > Typ systému se podívejte, jestli máte 32bitovou nebo 64bitovou verzi Windows.
  3. V části Specifikace Windows zjistíte edici a verzi Windows spuštěnou na vašem zařízení.

By Hedberg Rohrich

Similar articles

Jak vybrat operační systém? :: Jaká je poslední verze Androidu?
Užitečné odkazy