Domovská stránka > J > Jak Zrušit Účet Administrátora?

Jak zrušit účet administrátora?

Pokud to první, musíš být přihlášený jiným účtem s právy správce a něj účet odebrat. Pokud to druhé, stačí přepnout na místní účet ve Windows. Ztratíš tím ale možnot používat onlinové funkce Windows (Store, OneDrive,).

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Jak smazat uživatelský profil?

Mazání a Windows Profil, členové rodiny

Přihlaste se ke svému účtu na adrese https://account.microsoft.com/family/. klikněte Další možnosti pod jménem osoby, kterou chcete odebrat ze své rodiny Microsoft. vybrat Odebrat z rodinné skupiny. klikněte Odstranit ve vyskakovacím okně potvrďte odebrání.
Jak se dostat na administrátorský účet?
Do příkazové řádky napište cd /media/ (za cd je opravdu mezera) a cestu do vašeho config adresáře (cd /media/windows/system32/config). Zmáčkněte Enter. Nyní napište sudo chntpw -u logon SAM kde logon je jméno administrátorského účtu. Zmáčkněte Enter.

Lidé se také ptají, jak získat oprávnění administrátora?

Vyberte Start a vyberte Ovládací panely. V okně Ovládací panely vyberte Uživatelské účty a zabezpečení rodiny > Uživatelské účty > Změnit typ účtu. Zajistěte, aby byla vybraná možnost Administrator (nebo Správce).
Navíc, jak přidat uživatele do domény?
Pokud potřebujete připojit počítač do domény, je nutné znát přesný název domény a mít uživatelské oprávnění pro přidání počítače do domény. Pak jen stačí kliknout v panelu Systém klepnout na položku Změnit nastavení, která se nachází ve skupině Nastavení názvu počítače, domény a pracovní skupiny.

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Můžete se také zeptat, jak vytvořit nový účet na počítači?

Můj počítač je v pracovní skupině

Ovládací panely,klikněte na Uživatelskéúčty a zabezpečení rodiny a potom klikněte na Uživatelské účty. Klikněte na Spravovat jiný účet. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo zadejte potvrzení. Klikněte na Vytvořit nový účet.
Jak přidat účet na Google?
Týká se to i e‑mailů, kontaktů a nastavení.
...
Přidání účtu Google nebo jiného účtu do telefonu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Účty.
  3. Dole klepněte na Přidat účet.
  4. Klepněte na typ účtu, který chcete přidat.
  5. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Následně, jak spustit windows bez účtu microsoft?

Pokud o používání účtu Microsoft nestojíte z libovolného důvodu, můžete ve Windows ovšem nadále používat lokální účet. Tato možnost byla v posledních letech v průvodci prvotním nastavením systému po instalaci poněkud schovaná, dalo se k ní ale takzvaně doklikat.
Následně, jak vypnout microsoft účet?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané e-mailem, kalendářem a kontakty vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Spravovat. Vyberte Odstranit účet z tohoto zařízení. Výběrem možnosti Odstranit akci potvrďte.

Jak obejít aktivaci Windows 10?

Windows 10 jde nainstalovat a aktivovat pomocí produktového klíče (Product Key) z vašich předchozích Windows 7/8. Pokud je produktový klíč uložen na základní desce v BIOSu/UEFI, tak se nemusí řešit nic. Windows si klíč sami převezmou a aktivují se po při připojení k internetu.

By Yolande

Similar articles

Co je to microcontroller? :: Co patří do počítače?
Užitečné odkazy