Domovská stránka > J > Jak Udělat Mezonet?

Jak udělat mezonet?

Ze dvou panelákových bytů 1+1 nad sebou se manželé rozhodli udělat mezonet. Nejnáročnějším krokem bylo vyřezání a statické zajištění otvoru do stropní konstrukce spodního bytu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Když to vezmeme v úvahu, co je to loftový byt?

Loftem je obvykle míněn byt vytvořený proměnou původně průmyslového prostoru, nejčastěji továrny či skladiště. Tyto prostory mají mnohem vyšší stropy než standardní byty, a tak jsou do nich vložena patra či galerie. Horní úroveň přitom zůstává otevřena směrem do zbytku bytu, protože nezakrývá celé spodní podlaží.
Navíc, jak spojit dva byty?
Dále pro propojení bytů nacházející se nad sebou je zapotřebí stavební povolení. Pro získání stavebního povolení bude stavební úřad požadovat předložit listiny o vlastnictví obou bytů (výpisy z katastru a kupní smlouvy), posudek statika a vypracovaný projekt o stavební rekonstrukci a propojení těchto bytů.

A co je loftovy styl?

Loftový styl je velmi jednoduchý, kdy v 1. podlaží jsou komerční prostory, zatímco loftový byt je umístěn nad 1. podlažím. Jedná se většinou o jednu otevřenou místnost s postelí, zatímco kuchyně a obývací pokoj jsou v 1.

By Jeri

Similar articles

Co je to mikroprocesor? :: Co to znamená mezonetový byt?
Užitečné odkazy