Domovská stránka > C > Co Je Pci Express X16?

Co je PCI Express x16?

PCI-Express 2.0

To znamená, že například u slotu s šestnácti linkami (PCIe 16×) vzrostla rychlost ze 4 GB/s na 8 GB/s. Tato verze je zpětně i dopředně kompatibilní, lze tedy karty s podporou PCI-Express 2.0 zapojit do základní desky, která obsahuje pouze podporu verze 1.1 a naopak.

Přečtěte si více

Související článek

Na co je PCI Express?

Další vývoj rozhraní PCI, který využívá stávající programovací koncepty a komunikační standardy, ale zvyšuje výkon, aby odpovídal vyšším rychlostem moderních počítačů, se nazývá PCI Express. Rychlost přenosu dat původní sběrnice je dvojnásobná.

Když to vezmeme v úvahu, co je perkutánní koronární intervence?

Perkutánní koronární intervence neboli PCI (zkratka pochází z anglického názvu percutaneous coronary intervention) je nechirurgický léčebný postup, který se používá k rychlému zprůchodnění zablokované věnčité tepny u pacienta s infarktem myokardu.
A další otázka, jak změřit canbus?
Pro high speed CAN platí že na CAN H naměříte napěti mezi 2.5 až 3.5V. V případě CAN L pak naměříte napětí mezi 1.5 až 2.5V. Skutečné hodnoty závisejí na charakteru komunikace, zejména zatížení sběrnice.

Jaké závady vznikají ve vedení systému CANBUS?

První příčina může být v tom, že jednotka motoru není fyzicky připojena na systém datové sběrnice CAN. Tedy jde o vadné datové vedení sběrnice CAN pohonu. Další příčina může být ve vadném přívodu elektrického napětí a ukostření samotné řídicí jednotky motoru.
Co je to programové rozhraní?
Application Programming Interface (API) je soubor procedur, funkcí, protokolů a knihoven, který je využíván programátory v rámci tvorby aplikací a softwaru. Volným překladem do češtiny se jedná o rozhraní sloužící k vývoji mobilních a webových aplikací.

Co je ak čemu slouží uživatelské rozhraní?

Uživatelské rozhraní je souhrn způsobů, jakými lidé (uživatelé) ovlivňují chování strojů, zařízení, počítačových programů či komplexních systémů.
A další otázka, co je to interface c#?
Rozhraní obsahuje definice pro skupinu souvisejících funkcí, které nejsou abstraktní class nebo struct musí implementovat. Rozhraní může definovat static metody, které musí mít implementaci. Počínaje jazykem C# 8.0 může rozhraní definovat výchozí implementaci členů.

Co řadíme do syndromu CAN?

Pojem „ syndrom CAN " je zkratkou z původně anglického termínu Child Abuse and Neglect. Toto pojmenování zahrnuje týrané, zneužívané a zanedbávané dítě – v české terminologii je pojem překládán jako syndrom týraného, zanedbávaného a zneužívaného dítěte.
Co je to týrání dětí?
Je to jakékoliv nenáhodné, vědomé i nevědomé jednání rodiče, vychovatele nebo jiné osoby vůči dítěti, jež je v dané společnosti nepřijatelné nebo odmítané a které poškozuje tělesný, duševní a společenský stav a vývoj dítěte, popřípadě způsobuje jeho smrt.

Jak pracovat s dětmi se syndromem CAN?

V případě podezření na syndrom CAN je nutné začít situaci co nejdříve řešit v celé rodině. Je velmi důležité vybrat šetrný postup řešení pro dítě a pokud se syndrom prokáže, je nutné pracovat s rodinou po psychologické stránce dlouhodobě.

By Alyda Gravatt

Jak se čte Busta? :: Kde je sběrnice?
Užitečné odkazy