Domovská stránka > J > Jak Vypadá Nano Sim Karta?

Jak vypadá Nano SIM karta?

MiniSIM - 15 mm x 25 mm (výrobní číslo je na samotné SIM) MicroSIM - 12 mm x 15 mm (výrobní číslo je na samotné SIM) NanoSIM - 8,8 mm x 12,3 mm (výrobní číslo je na samotné SIM)

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypada SIM karta?

Karta micro-SIM má rozměry 12 x 15 x 0,76 mm, zatímco standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm. Evropský institut pro telekomunikační normy vytvořil standard pro micro-SIM koncem roku 2003 a jeho počátky lze spatřovat již v roce 1998.

Někdo se také může ptát, jak získat nano sim kartu?

Zmenšení SIM karty
  1. Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští.
  2. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv.
  3. Zmenšení SIM karty je zdarma.
Jak vylomit SIM kartu?
SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

Navíc, jak zkratit sim kartu?

Jediné co budete k tomuto postupu potřebovat je vytištěná šablona, dobře nabroušené nůžky nebo nůž, fix, pravítko a kousek izolepy. Pokud bude chtít ořezávat až na velikost NanoSIM, budete ještě potřebovat jemný smirkový papír, jelikož NanoSIM je o 0,09 mm tenčí než ostatní verze SIM karet.
Následně, jak vypadá microsim?
Není to v podstatě nový typ SIM karty. Jedná o „ořezaný" formát běžné SIM karty. Standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm, zatímco micro-SIM karta má zmenšené rozměry na 12 x 15 x 0,76 mm.

Související článek

Jak se zablokuje SIM karta?

Pokud máte roli správce nebo kontaktní osoby, můžete svou sim kartu zablokovat v samoobsluze. Pokud chcete kartu zablokovat, klikněte na tlačítko blokovat. Karta bude zablokována.

Někdo se také může ptát, jak vymenit esim?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.
Jak získat SIM kartu?
Navštivte některou z našich prodejen, kde dostanete SIMku hned - stačí znát administrátorské heslo (u zákazníků s rámcovou smlouvou vyžadujeme také občanský průkaz a lze je ověřit i heslem plátce). Zavolejte na Linku péče o zákazníky na *77 nebo 800 77 00 77 a SIMku vám pošleme poštou.

Někdo se také může ptát, jak získat nano sim vodafone?

Prodejna Vodafonu - SIM kartu vám zde vyměníme na počkání. Stačí znát administrátorské heslo a mít u sebe doklad totožnosti. Linka péče o zákazníky - výměnu SIM karty si můžete domluvit s operátorem na čísle *77 (ze sítě Vodafone) nebo 800 77 00 77 (při volání z jiné sítě). SIMka vám přijde poštou do 2 pracovních dnů.
Kde koupit novou SIM kartu?
U dobrých prodejců MOBIL.CZ koupíte na pobočkách České pošty, v trafikách řetězců Valmont, GECO, RELAY, Traficon, Danczek a GGT. Naši SIM kartu prodává také více než 1200 nezávislých soukromých trafik a najdete ji rovněž v prodejnách Electro World.

Jak vytáhnout SIM kartu bez jehly?

Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností.

By Capon Terri

Similar articles

Jak vložit Micro SIM? :: Z jakých důvodů může dát zaměstnavatel výpověď?
Užitečné odkazy