Domovská stránka > J > Jak Udělat Z Epub Pdf?

Jak udělat z EPUB pdf?

❓ Jak mohu převést EPUB na PDF? Nejprve je třeba přidat soubor pro konverzi: přetáhněte soubor EPUB nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Převést“. Po dokončení konverze EPUB na PDF můžete stáhnout soubor PDF.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to EPUB?

Mezinárodní fórum pro digitální publikování vyvinulo EPUB jako standardní formát souborů pro digitální knihy.

Jak převést knihy do elektronické podoby?

CloudConvert.com – freeware. Webová služba podporující konverzi souborů do 218 formátů dokumentů a pro elektronické čtečky do 28 druhů (Mobi, ePub, AZW atd.). V prvním kroku vyberte soubor ke konverzi z PC (nahrát lze rovnou i z Google disku, Dropboxu či zadáním URL), následně vyberete požadovaný formát.
Co je to EPUB?
EPUB je formát souboru s otevřeným standardem určený pro digitální knihy vyvinutý organizací International Digital Publishing Forum (IDPF).

Kde koupit Kindle?

Amazon Kindle nedodává do Česka, nicméně to není ani zdaleka problém.
...
Jak objednat Kindle do Česka
  • Jděte na Mailboxde.cz a založte si zde schránku.
  • Objednejte si Kindle Paperwhite z Amazon.de a jako dodací adresu uveďte svou německou, virtuální.
Co je PocketBook?
Čtečky PocketBook mají výhodu, že nabízí české rozhraní. To vám ulehčí seznamování se čtečkou. Pokud budete hledat e-knihy pro tuto čtečku tak hledejte e-knihy ve formátu EPUB, dále čtečka podporuje Amazoní formát MOBI (je v omezené formě, nezobrazuje obrázky) a PDF.

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak jsem funguje PocketBook?

Registrace čtečky při zakoupení čtečky PocketBook na Alze

Automaticky se tak vytvoří váš účet u PocketBooku a při zapnutí čtečky na WiFi dojde k zaslání zakoupených e-knih do vaší čtečky. Každou další e-knihu, kterou si zakoupíte na Alze vám automaticky zašleme do čtečky.
Jak ovládat Kindle?
Návod k obsluze Čtečka e-knih Amazon Kindle Paperwhite 4 obsahuje základní pokyny, které je třeba respektovat.
...
Čtečka e-knih Amazon Kindle Paperwhite 4.
Záruka24 měsíců
Dotykový displej Dotykový displej umožnuje ovládat přímo dotykem bez použití funkčních kláves - Dotykový displejano

Pokud jde o toto, jak stahovat knihy do kindle zdarma?

V sekci E-knihy zdarma můžete bezplatně stahovat soubory také na internetovém knihkupectví databook.cz. Najdete zde přes 145 autorů, mezi nimi se nachází např. Alois Jirásek, Jan Amos Komenský, Martin Koláček nebo třeba Arthur Conan Doyle. Stahovat můžete jak pro Kindle, tak i ve formátech ePUB nebo PDF.
Můžete se také zeptat, jak si koupit e knihu?
Elektronický odběr
  1. Zboží je možno zaplatit kartou, bankovním převodem či hotově. Ihned po ověření platby Vám zasíláme email s instrukcemi jak nahrát knihu do čtecího zařízení a začít číst.
  2. Pro tento způsob odběru musí být v košíku pouze elektronické knihy.

Jak poslat soubor do Kindle?

Obsah do čteček Kindle nebo SW čteček můžete posílat přes svého e-mailové klienta (webový nebo jako aplikace). Stačí poslat e-mail na váš speciální Kindle email [email protected] a do přílohy dát co chcete do čtečky poslat. Více informací přímo na stránkách Amazon.com zde.

By Buzz Gammons

Similar articles

Jak vytvořit soubor PNG? :: Jak vypalovat CD na Mac?
Užitečné odkazy