Domovská stránka > J > Jak Zjistím Jestli Mám Adsl Nebo Vdsl?

Jak zjistím jestli mám ADSL nebo VDSL?

Tuto informaci najdete na typovém štítku samotného modemu, který bývá nalepený na spodní straně modemu.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Navíc, co znamená zkratka dsl?

DSL je zkratka anglického výrazu Digital Subscriber Line - digitální účastnická přípojka. K internetu jste připojení standardním dvoudrátovým vedením, které bylo původně určené pro telefony pevné linky. Proto se mu říká pevný internet.
Jak funguje internet DSL?
Princip fungování DSL spočívá ve využití volného frekvenčního pásma telefonních přípojek. Pro hlasové služby se používají frekvence do 3400 Hz, které běžnému hlasovému provozu plně postačují. Vyšší frekvence jsou volné pro vysokorychlostní přenos dat.

Navíc, jak funguje terminátor?

Modem zvaný Terminátor

To v praxi znamená vedení internetu místo po jednom páru po párech dvou, tedy celkem 4 drátech. U koncového klienta pak dochází ke spojení těchto dvou linek do jedné formou zapojení speciálního modemu, takzvaného Terminátoru.
Co je to Bonding internet?
Bonding je založen na jednoduché myšlence. Do xDSL přípojky vám zavedeme místo jednoho páru drátů rovnou dva. Díky tomu se vaše rychlost internetu na doma až zdvojnásobí. Aby vše šlapalo, jak má, budete potřebovat zařízení terminátor, za které nic neplatíte.

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

Jak zjistit DSL?

Dostupnost DSL internetu lze ověřit na www.gointernet.cz zadáním adresy, kde chcete DSL internet zřídit.
Jak vybrat VDSL modem?
V případě modemu pro VDSL musí modem podporovat rychlosti, které umožňuje váš tarif pro připojení k internetu. Pro nejrychlejší VDSL s rychlostí až 250 Mbit/s musí modem podporovat VDSL profil 35b (ITU G. 993.2). Podívejte se na podrobné informace k nastavení vlastního modemu.

Co je to DSL modem?

DSL modem (anglicky Digital Subscriber Line Transceiver) neboli modem pro digitální zákaznickou přípojku je zařízení používané k připojení počítače k DSL lince. Umožňuje-li modem připojení více počítačů, označujeme ho jako DSL router.
Jak změřit sílu signálu internetu?
v případě některých telefonů s OS Android lze na číselníku pro vytočení hovoru napsat tento kód *#0011#, telefon zobrazí ServiceMode. tuto hodnotu můžete také naleznout v menu většiny telefonů s podrobnostmi o signálu. pomocí specializované aplikace, určené k těmto účelům.

Jak pripojit DSL internet?

Kabel má nejčastěji na obou koncích konektor RJ11 (výjimečně RJ45). Kabel od telefonní zásuvky zapojte do modemu s označením DSL (konektor má nejčastěji šedou nebo černou barvu). Nyní se dostáváte k propojení modemu a PC. To zvládnete pomocí žlutého LAN kabelu, který má na obou koncích konektor RJ45.

By Gascony

Similar articles

Co to je optický internet? :: Co je to doba kmitů?
Užitečné odkazy