Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Ovladače?

Jak stáhnout ovladače?

Všechny potřebné ovladače je totiž zpravidla možné stáhnout přímo z webu výrobce počítače. Výrobci označují počítače modelovým nebo produktovým číslem, které bývá uvedeno na štítku zezadu nebo zespodu počítače nebo notebooku. Díky tomu si můžete být jistí, že ovladače jsou přímo pro Váš hardware.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Jak aktualizovat drivery?

Aktualizace ovladače zařízení

Vyberte příslušnou kategorii, aby se zobrazily názvy zařízení, a pak klikněte pravým tlačítkem na název zařízení (nebo ho stiskněte a podržte), které chcete aktualizovat. Vyberte Vyhledat automaticky aktualizovaný software ovladače. Vyberte Aktualizovat ovladač.
Kde hledat ovladače?
Řešení
  1. Otevřete Správce zařízení z nabídky Start nebo vyhledejte v nabídce Start.
  2. Rozbalte příslušný driver součásti, který chcete zkontrolovat, klepněte pravým tlačítkem na driver a vyberte Vlastnosti .
  3. Přejděte na kartu Driver a zobrazí se Driver . Například:

Můžete se také zeptat, jak nainstalovat ovladače usb?

Jak aktualizovat ovladače USB 3.0 v systému Windows 10?
  1. Stejnou metodou uvedenou výše otevřete Správce zařízení.
  2. Přejít na Řadiče univerzální sériové sběrnice> Kořenový rozbočovač USB (USB 3.0) .
  3. Klepněte pravým tlačítkem na Kořenový rozbočovač USB (USB 3.0) a vyberte Aktualizujte ovladač .
A jak upgradovat driver?
Tento způsob můžete využít ve starších verzích Windows nebo vyhledejte Správce zařízení přes Ovládací panely. V otevřeném Správci zařízení vyberte problémové zařízení a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky zvolte »Aktualizovat software ovladače...«.

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Kde Aktualizovat ovladače?

Nejrychleji se dostaneme tak, že na nabídce "Start" klikneme pravým tlačítkem myši a z nabídky vybereme "Správce zařízení". Najedeme myší na zařízení, kterému ovladač chybí, nebo nebo jsou s ním problémy a zvolíme "Aktualizovat software ovladače".
Navíc, jak aktualizovat ovladače zdarma?
Jak na aktualizace ovladačů zdarma
  1. DriverEasy. Jedná se o aplikaci, jež po nainstalování naskenuje váš počítač a vyhledá neaktuální ovladače, které poté můžete jednotlivě nainstalovat.
  2. GIGABYTE APP Center.
  3. Asus EZ Update.
  4. MSI Live Update.
  5. ASRock Live Update & App Shop.

A další otázka, jak zjistit ovladač notebooku?

Nejjednodušším způsobem je zadat do vyhledávače od Googlu (ne seznam) právě název notebooku, značkové PC sestavy nebo komponentu a za název dopsat "drivers". Google většinou nabídne hned mezi prvními odkaz na oficiální stránky výrobce, kde se stačí proklikat do sekce ovladačů (drivers).
Kde najdu hardware id?
ID hardwaru zařízení najdete následovně:
  1. Z Ovládacího panelu otevřete Správce zařízení.
  2. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a v místní nabídce vyberte možnost Vlastnosti.
  3. Vyberte kartu Podrobnosti.
  4. V rozevíracím seznamu vyberte možnost ID hardwaru.

Jak zjistit ovladač grafické karty?

Výrobce a typ karty je vidět v Display/Zobrazení a uvidíte tam i verze ovladačů, které máte aktuálně v počítači. Mimo to můžete ve Windows ještě vyvolat Device Manager/Správce zařízení (ve Windows 10 třeba pod menu co vyvoláte kliknutím pravým tlačítkem na Start) a rozbalit Grafické adaptéry/Dosplay Adapters.

By Jamaal Cunninghan

Similar articles

Jak ručně nainstalovat ovladače? :: Co obsahují nacionále?
Užitečné odkazy