Domovská stránka > J > Jak Přidat Lítačku Do Apple Wallet?

Jak přidat lítačku do Apple Wallet?

Jak si vložit Lítačku do Apple Wallet? Do Apple Wallet lze registrovat pouze platební bankovní karty, jejichž autorizace a virtualizace probíhá přes banku a příslušnou kartovou asociaci. Karta Lítačka je obyčejnou čipovou kartou, kterou technicky nelze do Apple Wallet registrovat.

Přečtěte si více

Související článek

Proč je Apple tak úspěšný?

Apple tvrdě pracuje na výzkumu a vývoji. Výdaje se zvyšují, i když v současné době do této oblasti investuje velké prostředky. Finanční úspěch souvisí se schopností společnosti Apple investovat velké prostředky do výzkumu a vývoje.

Jak pridat letenku do Apple Wallet?

Jak přidat palubní lístek, vstupenku nebo jiný lístek do Apple Peněženky na iPhonu
  1. Otevřete aplikaci, e-mail, oznámení nebo jinou komunikaci, která obsahuje palubní lístek, vstupenku nebo jiný lístek.
  2. Klepněte na Přidat do Peněženky Apple.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
Lidé se také ptají, jaké karty lze přidat do apple wallet?
V aplikaci Peněženka můžete na jednom snadno dostupném místě uchovávat své karty, lístky a průkazy. Do Peněženky můžete uložit mimo jiné: Karty pro Apple Pay, například Apple Card a Apple Cash.

A další otázka, jak platit kartou ve wallet?

Ta je vesměs rychlá a jednoduchá. Otevřete aplikace Wallet a zvolíte možnost přidat kartu. Tam vyplníte či vyfotíte údaje o své platební kartě, aplikace překontroluje, zda je banka podporována a už můžeme fungovat.
Proč nejde přidat karta do Apple Pay?
Pro Android i iOS

Signál NFC může rušit obal telefonu, zkuste jej z něj vytáhnout a zaplatit ještě jednou. Když ani to nepomůže, kartu z telefonu odeberte a nahrajte znovu. V případě, že Google Pay nebo Apple Pay i nadále nepoběží, obraťte se prosím přímo na jejich podporu.

Související článek

Jak vratit penize Apple?

Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

Jak funguje věrnostní karta Electro World?

S Věrnostní kartou Electro World ušetříte hned dvakrát. Za prvé vybrané zboží nakoupíte za speciální nižší ceny. Za druhé za každou transakci dostanete procenta zpět jako příspěvek na další nákup. Stačí vyplnit krátký formulář a můžete nakupovat výhodněji!
Jak vratit zbozi Electro World?
V případě vrácení zboží poštou, jej zašlete na na prodejnu Electro World, která se nachází nejblíže vašemu bydlišti. Na prodejnu zašlete nepoužívaný výrobek v původním nepoškozeném obalu s kompletním příslušenstvím a dokladem o zakoupení. K výrobku přiložte také vyplněný formulář.

Následně, jak využít věrnostní body mountfield?

Ať už u nás nakoupíte cokoli, získáváte věrnostní body, které pak můžete využívat při nákupu zboží za exkluzivně zvýhodněné, neuvěřitelně nízké, Klubové ceny. Nabídku Věrnostního programu neustále obměňujme (každý týden nová nabídka).
Jak zmenit kartu Apple Pay?
Jak změnit platební metodu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Klepněte na Platby a doručování. Možná se budete muset přihlásit svým Apple ID. Přidání platební metody – klepněte na Přidat způsob platby. Aktualizace platební metody – klepněte na platební metodu a upravte údaje.

Následně, jak platit kartou v apple watch?

Placení pomocí Apple Watch
  1. Dvakrát stiskněte boční tlačítko.
  2. Automaticky se otevře výchozí karta. Pokud chcete vybrat jinou kartu, sjeďte dolů.
  3. Podržte displej Apple Watch v blízkosti bezkontaktní čtečky, dokud neucítíte poklepání a neuslyšíte pípnutí.

By Greenberg Basnti

Similar articles

Kde se píší čárky ve větě? :: Jak uložit SMS na SD kartu?
Užitečné odkazy