Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Hardware Windows 10?

Jak zobrazit hardware Windows 10?

Otevřete nabídku Start. Zadejte na klávesnici, popřípadě vyhledejte položku Ovládací panely. V okně Ovládací panely vyhledejte odkaz Systém a zabezpečení a klepněte na něj. Po zobrazení stejnojmenného okna vyhledejte a následně klepněte na odkaz Systém nebo na odkaz Zobrazit velikost paměti RAM a rychlost procesoru.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Můžete se také zeptat, jak spustit správce úloh?

Ve Windows je možné Správce úloh spustit několika způsoby:
  1. Stiskem klávesové zkratky Ctrl-Shift-Esc.
  2. Stiskem klávesové zkratky Ctrl-Alt-Delete a poté stiskem tlačítka Spustit Správce úloh.
  3. Klepnutím na tlačítko Start, zapsáním výrazu Správce úloh do řádku pro vyhledávání a stiskem klávesy Enter.
Následně, jak spustit msconfig?
Klávesová zkratka Windows Key + R vás přenese do okna Spustit. Poté zadejte příkaz "msconfig" a stiskněte OK. Také můžete spustit okno Spustit pomocí zkratek v levém dolním rohu obrazovky.

Jak získat oprávnění administrátora?

Ve okně Správa počítače rozklikněte »Systémové nástroje | Místní uživatelé a skupiny | Uživatelé«. Klikněte na účet »Administrator« pravým tlačítkem myši a vyberte »Vlastnosti«. Ve vlastnostech účtu Administrator zrušte zatržení u položky »Účet je zakázán«. Nastavení potvrďte pomocí tlačítka »OK«.
Jak zjistit hardware v počítači?
Jestliže na PC není funkční operační systém, ze kterého bychom speciální utilitu na zjištění konfigurace spustili, můžeme utilitu spustit z bootovacího CD nebo flash disku.
...
Mezi nejznámější utility k identifikaci hardware patří:
  1. HWiNFO - zdarma.
  2. AIDA64 - zdarma k 30 dennímu vyzkoušení
  3. Sandra - placené

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Jak otevřít Správce zařízení?

Chcete-li otevřít Správce zařízení, současně stiskněte klávesu s logem Windows a klávesu R.
Jak zjistit co mám v PC za zdroj?
Re: Jak zjistim typ zdroje? Přesně tak, jen sundáš bočnici a měla by být vidět samolepka kde je uveden název a parametry zdroje.

Kterou kombinací kláves spustíme Správce úloh?

Ten nejrychleji spustíte prostřednictvím klávesové zkratky Win+R. Následně stačí zadat příkaz taskmgr. Další klávesovou zkratkou je kombinace kláves Ctrl+Shift+Esc. Nakonec můžete použít i známou kombinaci kláves Ctrl+Alt+Del, kde následně zvolíte volbu Správce úloh.
A kde je msconfig?
Jak otevřít nástroj MSConfig

Když v systémech Windows 8, 8.1 a 10 stisknete najednou klávesy Windows+R, zobrazí se okno spuštění. V systémech Windows 8 a 8.1 lze také vyhledat nástroj MSConfig (Konfigurace systému) v panelu ovládacích tlačítek.

Když to vezmeme v úvahu, kde najdu msconfig?

Spuštění nástroje msconfig při řešení potíží se softwarem v systémech Windows 10 a 8. V systému Windows zadejte do vyhledávacího pole msconfig a poté ve výsledcích vyhledávání vyberte položku Konfigurace systému v systému Windows 10 nebo msconfig v systému Windows 8. Zobrazí se okno nástroje Konfigurace systému.

By Evander Teston

Similar articles

Co je konfigurace systému Windows? :: Jak najít SSID?
Užitečné odkazy