Domovská stránka > J > Jaký Prohlížeč Pro Windows Vista?

Jaký prohlížeč pro Windows Vista?

Internet Explorer 9 pro Win Vista 32bit CZ TIP ZDARMA.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Jaký internetový prohlížeč pro Android?

Chrome nemusí být jediný: tyto tři prohlížeče pro Android jsou daleko lepší
  • Opera Touch - Aplikace pro Android 2.6.1.
  • Tor Browser - Aplikace pro Android 68.11.1.
  • Firefox Klar (Firefox Focus) - Aplikace pro Android 8.7.1.
  • Opera Touch - Aplikace pro Android 2.6.1.
  • Tor Browser - Aplikace pro Android 68.11.1.
Někdo se také může ptát, jak zjistit historii zapnutí pc?
Start > napiš "prohlížeč událostí" > otevři Protokoly systému windows > a tam se mrkni do jednotlivých položek. Je tam spousta událostí, které dobře mapují, jak byl PC používán.

Když to vezmeme v úvahu, kde najdu log windows?

V prohlížeči událostí přejděte na »Protokoly systému Windows | Systém« pomocí stromového menu v levé části okna. V pravé části okna prohlížeče událostí klikněte na možnost »Filtrovat aktuální protokol«. Do pole Všechny indikátory událostí vyplňte ID událostí »1074, 6006, 6008«.
Jak dlouho je zapnutý počítač?
z kontextového menu vyvolaného kliknutím pravým myšítkem na hlavní panel vybereme položku Správce úloh; z karet Správce úloh vybereme Výkon, z podkaret pak Procesor; délku spuštění počítače najdeme pod položkou Doba od spuštění.

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

A kdy vznikly první webové prohlížeče?

Britský počítačový vědec Tim Berners-Lee vytvořil první webový server a grafický webový prohlížeč v roce 1990, když pracoval v CERNu, Evropské organizaci pro jaderný výzkum zřízené ve Švýcarsku. Své nové okno do internetu nazval „WorldWideWeb".
Kdy byl zaveden internet?
V roce 1992 byl Internet starý již více než dvacet let. První americká experimentální síť, "ARPANET", vznikla v roce 1969, a v roce 1973 byly položeny základy komunikačního protokolu TCP/IP. Skutečná síť (alespoň částečně dnešní podoby) byla však spuštěna až v lednu 1983, kdy byl zaveden i systém doménových jmén, DNS.

Kdy vznikl Firefox?

Firefox 1.0 byl vydán v roce 2004 s velikým úspěchem – za méně než rok byl stažen přes 100 milionkrát. Nové verze Firefoxu od té doby vycházely pravidelně a stanovovaly nové rekordy. Oblíbenost Firefoxu pomohla uživatelům zpět přinést možnost volby.
Můžete se také zeptat, co je to vyhledavani?
Vyhledávač je počítačový systém či program, který umožňuje uživateli zadat nějaký libovolný nebo specifikovaný vyhledávaný výraz a získat z velkého objemu dat informace, které jsou v souladu s tímto dotazem.

Navíc, co je internetový vyhledávač příklady?

Co jsou to vyhledávače. Vyhledávače jsou internetové portály sloužící jako rozcestníky odkazů na internetu. Na rozdíl od katalogů se do nich nevkládají odkazy na webové stránky ručně, ale vkládají je tam speciální softwarové aplikace, kterým se říká roboti, pavouci, search bot, crawler

By Leila Bish

Similar articles

Co je to proměnná ve výzkumu? :: Co je to webový prohlížeč?
Užitečné odkazy