Domovská stránka > J > Jak Vypnout Airplane Mode?

Jak vypnout Airplane Mode?

Klepněte nebo klikněte na šipku vlevo od položky Zařízení standardu HID. Přidržte položku Airplane Mode Switch Collection nebo na ni klikněte pravým tlačítkem myši a poté zvolte možnost Zakázat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypnout Seklou hru?

Nazývá se Pres Ctrl+Alt+Del.

Co je Flight Mode?

„Airplane Mode", který vám vaše elektronické hračky nabízejí? V takovém případě se některé schopnosti vašeho mobilu nebo tabletu z činnosti vyřadí tak, aby se dostaly do souladu s požadavky aerolinek. Zajistí to tzv. „Režim v letadle".
Proč zapínat režim letadlo?
Tím, že telefon vypnete nebo přepnete do leteckého módu, usnadníte práci pilotům. Protože i když je to nepravděpodobné, mohl by telefon letadlo ohrozit. Pozornost pilota může být rozptýlena kvůli šumu a je těžší se dorozumět.

Jak vypnout režim v letadle?

Pokud chcete režim v letadle zapnout nebo vypnout, vyberte na hlavním panelu ikonu Síť a pak vyberte Režim v letadle. Režim v letadle vám umožňuje rychle vypnout veškerou bezdrátovou komunikaci ve vašem počítači.
Lidé se také ptají, proč se musí vypínat mobil v letadle?
Pokud telefon nevypnete a pilota bude zvuk rozptylovat, tak je větší pravděpodobnost, že by mohl udělat nějakou chybu. Proto až budete v letadle, tak zapněte režim „Letadlo" nebo pro jistotu úplně svůj mobilní telefon vypněte.

Související článek

Jak vypnout myš?

K deaktivaci lze použít nastavení počítače. Klepněte na tlačítko Start.

Jak nastavit režim Letadlo na Macbooku?

V případě, že to letecká společnost dovolí, můžete Wi‑Fi nebo Bluetooth používat i v Letovém režimu. Otevřete Ovládací centrum a zapněte letový režim. , chcete‑li zapnout Bluetooth. Když v letovém režimu zapnete Wi-Fi nebo Bluetooth, při příštím návratu do letového režimu můžou zůstat zapnuté.
Jak vypnout režim Letadlo na notebooku Lenovo?
Přejděte na hodnotu Nastavení > VŠECHNY NASTAVENÍ > Režim Letadlo . 2. Přepnutím přepínače zapněte režim Letadlo.

Jak nastavit režim letadlo?

Zapnutí a vypnutí režimu Letadlo:
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Síť a internet.
  3. Zapněte nebo vypněte možnost Režim Letadlo. Když je zapnutý režim Letadlo, je vypnuto připojení Wi-Fi, Bluetooth i mobilní síť.
Lidé se také ptají, jak daleko má být mobil od hlavy?
Tento zvyk ovšem může způsobovat rakovinu i neplodnost. Americká organizace "California Department of Public Health" vydala varování, aby lidé nespali v dosahu svého mobilního telefonu a pohlídali si od něj vzdálenost minimálně 60 - 90 cm od hlavy, tedy jestli chtějí zredukovat jeho radiaci a ochránit svoje zdraví.

Jak funguje wifi v letadle?

„Internet v letadle umožňuje datově a časově neomezený přístup k internetu prostřednictvím wifi připojení přes družici o rychlosti 600 kbit/s, a je tak zcela dostačující pro běžnou komunikaci nebo prohlížení webových stránek," konstatoval Hloušek. Internet v letadle poběží prozatím v testovacím provozu.

By Ellon Houpe

Similar articles

Jak vypnout režim letadlo HP? :: Jak odemknout iPhone bez Touch id?
Užitečné odkazy