Domovská stránka > J > Jak Převést Soubor Wav Do Mp3?

Jak převést soubor WAV do MP3?

Krok 1: Jít do Soubor > OTEVŘENO v Audacity. Potom otevřete soubor WAV, který chcete převést z pevného disku. Krok 2: Další, zamiřte Soubor > Vývoz A zvolte Exportovat jako MP3. Krok 3: V Exportovat zvuk dialogové okno, zapište si název souboru, upravte kvalitu zvuku a klikněte na ikonu Uložit tlačítko.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Co bylo před MP3?

Bezprostřední předchůdcem na trhu před digitálním audio přehrávačem byl přenosný CD přehrávač, nebo „přenosné audio zařízení". Kane Kramer navrhl jeden z prvních digitálních audio přehrávačů a nazval ho IXI.
Kdy vzniklo MP3?
První verze standardu MP3 byla publikována v roce 1993 pod názvem MPEG-1 Audio Layer III. Vylepšená verze kodeku označená MPEG-2 Audio Layer III byla veřejnosti představena v roce 1995. Oproti předchozí verzi nabízela širší výběr hodnot datového toku (bit rates) a vzorkovacích frekvencí (sample rates).

Pokud jde o toto, jak rozzipovat soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.
V čem otevřít dokument?
Otevření souboru ve formátu OpenDocument Text v aplikaci Word
  • Klikněte na kartu Soubor.
  • Klikněte na tlačítko Otevřít.
  • Pokud chcete zobrazit jenom soubory uložené ve formátu OpenDocument, klikněte v seznamu Typ souboru na OpenDocument Text.
  • Klikněte na soubor, který chcete otevřít, a potom klikněte na tlačítko Otevřít.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Pokud jde o toto, jak chcete tento soubor otevřít?

Program (i výchozí), ve kterém se mají soubory určitého typu otevírat, ale můžete změnit.
  1. V nabídce Start klikněte na Nastavení.
  2. Klikněte na Aplikace > Výchozí aplikace.
  3. Klikněte na aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte aplikaci v seznamu. Nové aplikace můžete najít v Microsoft Storu.
Navíc, kde najdu download?
Nalezení a otevření souborů
  1. Otevřete aplikaci Soubory . Kde najdete své aplikace.
  2. Zobrazí se stažené soubory. Další soubory najdete klepnutím na nabídku . Chcete-li je seřadit podle názvu, data, typu nebo velikosti, klepněte na ikonu možností Seřadit podle.
  3. Chcete-li otevřít nějaký soubor, stačí na něj klepnout.

Kde najdu v tabletu stažené soubory?

Nejjednodušší cesta ke staženým souborům vede skrze předinstalovanou aplikaci. Spousta smartphonů či tabletů disponuje nativní aplikací, přes kterou stahování probíhá a zároveň umožňuje k získaným souborům přístup. Vzhled ikony se liší, většinou však zobrazuje šipku směřující dolů a název Stahování, případně Downloads.
Jak otevřít soubory v mobilu?
Rozbalení souborů
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.
  4. Vyberte soubor ZIP.
  5. Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.
  6. Klepněte na Rozbalit.
  7. Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.
  8. Klepněte na Hotovo.

Jak Ripnout CD?

Pokud budete chtít ripovat hudební CD, pak postupujte v následujících krocích:
  1. 1) V hlavním menu programu zvolte položku „Audio + Hudba"
  2. 2) Následně zvolte „Ripovar Audio CD"
  3. 3) Vložte do CD či DVD jednotky hudební disk, program vás informuje, zda je vložené médium v pořádku a lze pokračovat v ripování.

By Rosita Ballosh

Similar articles

Jak otevřít soubor MPG? :: Jak otevřít MP3?
Užitečné odkazy