Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Ms Office Na Mac?

Jak nainstalovat MS Office na Mac?

Krok 1: Přejděte na https://www.office.com/setup. Krok 2: Přihlaste se přes svůj Účet Microsoft nebo si ho vytvořte, pokud ho ještě nemáte (účet si můžete vytvořit pomocí jakékoli existující e-mailové adresy, kterou už máte). Krok 3: Zadejte kód Product Key pro Office, bez pomlček.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Navíc, jak stahovat z netflixu na mac?

Netflix můžete na Macu sledovat na stránkách Netflix.com. Přehrávání na stránkách Netflix.com podporují prohlížeče Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera a Safari. Kompletní přehled systémových požadavků najdete tady.
Jak stahovat na Mac?
V aplikaci Safari na Macu klikněte na libovolný odkaz ke stažení nebo podržte Ctrl a klikněte na obrázek nebo jiný objekt na stránce. Vyberte volbu Stáhnout odkazovaný soubor.
...
Stažení položky
  1. Pokud Safari stále stahuje položku, počkejte na dokončení.
  2. Pokud je stahování pozastaveno, pokračujte v něm.

A další otázka, jak dát instagram na plochu?

Podržte aplikaci, potom prst zvedněte. Pokud aplikace nabízí zkratky, zobrazí se jejich seznam. Klepněte na zkratku a podržte ji.
...
Přidání na plochy
  1. Otevřete sekci Všechny aplikace. Další informace o otevírání aplikací
  2. Dotkněte se aplikace a přetáhněte ji.
  3. Přetáhněte aplikaci na požadované místo.
Když to vezmeme v úvahu, proč mi nejde instagram?
Pokud na Instagramu narazíte na něco, co nefunguje správně, třeba poškozené funkce nebo technický problém, zkuste si aplikaci aktualizovat. Pokud to nefunguje ani po aktualizaci, můžete nám chybu nahlásit. V hlášení uveďte co nejvíc podrobností o daném problému.

Související článek

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

Nainstalovat do telefonu nekompatibilní aplikaci je velmi snadné, ale funguje to pouze u aplikací, které jsou zdarma. Stačí, když si aplikaci stáhnete z obchodu Play a zkopírujete adresu URL.

Někdo se také může ptát, jak spustit mac?

Podržením kláves Alt-Command-R nebo Shift-Alt-Command-R můžete taky spustit internetovou verzi nástroje Zotavení macOS. Zotavení macOS nainstaluje různé verze macOS podle toho, kterou kombinaci kláves stisknete. Pokud máte na Macu nastavené heslo firmwaru, zobrazí se výzva k jeho zadání.
Někdo se také může ptát, jak nainstalovat ios na windows?
V ideálním případě by ovladače iPhone měly být nainstalovány v Windows systém automaticky, jakmile připojíte svůj iPhone / iPad k systému nebo si do systému stáhnete software iTunes. Pokud se to nestane automaticky, zkontrolujte následující: Váš iPhone by měl být odemčen a zapnut.

Lidé se také ptají, jak spustit imac?

Každý Mac má tlačítko napájení. Na noteboocích s Touch ID stiskněte a podržte Touch ID. Pokud na Macu nepozorujete žádnou změnu, normálně stiskněte a uvolněte tlačítko napájení. Pokud se Mac nyní zapne, ale zastaví se během spouštění na jakékoliv obrazovce, postupujte podle pokynů v článku Když se Mac nespustí úplně.
Když to vezmeme v úvahu, proč mi nejde aktualizovat mac?
Pokud se vám zobrazuje chyba 10, může mít vaše iOS zařízení novější verzi systému iOS, než kterou váš počítač podporuje. Před aktualizací nebo obnovením zařízení s iOS budete muset aktualizovat software v Macu nebo iTunes ve Windows. macOS 10.11 a novější: iOS zařízení odpojte a znova ho připojte k počítači.

A jak nainstalovat starší verzi macos?

Stažení macOS na Mac pomocí Safari

Po stažení instalačního programu z App Storu se instalační program automaticky spustí. Safari stáhne následující starší instalační programy jako bitovou kopii disku pojmenovanou InstallOS. dmg nebo InstallMacOSX. dmg.

By Ky

Similar articles

Co je to souborový systém? :: Jak nainstalovat soubor DMG?
Užitečné odkazy