Domovská stránka > C > Co Je Sprint V It?

Co je sprint v IT?

Sprint (nebo iterace) je základní jednotka vývoje ve scrumu. Sprint je časově omezená snaha, tedy je omezen na specifický čas. Doba je určena dopředu pro každý sprint a obvykle je to jeden týden až jeden měsíc, nejčastěji 2 týdny.

Přečtěte si více

Související článek

Co je sprint Backlog?

Koncept je z rámce. Cíle sprintu spolu s plánem jejich dosažení a produktovým backlogem se nazývají sprint backlog.

A další otázka, co je to back log?

Co je Product Backlog? Je to pojem ze Scrum rámce. Jedná se o uspořádaný seznam všeho, o čem se ví, že bude v produktu potřeba. Jedná se o jediný zdroj požadavků na jakékoli změny, které je třeba v produktu provést.
Můžete se také zeptat, jak dlouho trvá sprint?
Disciplíny
disciplínadélka M / Žstart
sprint10 km / 7,5 kmintervalově
stíhací závod12,5 km / 10 kmv rozestupech
hromadný start15 km / 12,5 kmhromadně
štafeta4x 7,5 km / 4x 6 kmhromadně

Jak rychle bezi sprinter?

Oficiálně změřená maximální rychlost při sprintu je 44,72 km/h u mužů (Usain Bolt, 2009) a 39,56 km/h u žen (Florence Griffith Joynerová, 1988). Hranicí světové extratřídy je tradičně bariéra 10 sekund u mužů a 11 sekund u žen.
Kolik bere Scrum Master?
Scrum master
Tato nabídka již není aktivní. Datum poslední aktualizace:
Plat70000 - 100000
ProfeseProgramátoři počítačových aplikací specialisté
Detail nabídky práce >>

Co je to product owner?

Product Owner (vlastník produktu) je součást Scrum týmu. Je zodpovědný za maximalizaci hodnoty produktu, který je vytvářen vývojovým týmem. Konkrétní postup / způsob, jak k tomu dochází, se může značně lišit u různých organizací, Scrum týmů a jednotlivců.
Co to je agilní?
Co to tedy znamená být agilní? Dynamický, flexibilní, rychlý, mít schopnost reagovat na změnu, komunikovat se zákazníkem, ptát se po jeho potřebách.

Co je Agile a scrum?

Scrum je tedy jednou z možných implementací agile čili agilní metodiky do praxe. Oboje stojí na iterativním vývoji a managementu a kladou důraz na komunikaci v rámci týmu i mezi dodavatelem a zadavatelem. Pro svou efektivitu a adaptivnost i na menší týmy pak scrum patří mezi nejpopulárnější agilní metody.
Jak dlouho trva biatlon?
Smíšená štafeta

Do roku 2019 startovaly nejdříve ženy a po nich jeli muži. Ženy jezdily trať o celkové délce 6 km (tedy každá 3 okruhy po 2 km) a muži 7,5 km (3 okruhy po 2,5 km). Od roku 2020 se střídají závody, kdy startují ženy, se závody, kdy první jedou muži.

Kolik si vydělají biatlonisté?

Z českých sportovců v uplynulé zimní sezóně vydělala nejvíce peněz biatlonistka Gabriela Soukalová, která coby vítězka Světového poháru získala v přepočtu zhruba 6,3 milionu korun hrubého. Na druhém místě v pomyslném finančním žebříčku figuruje slalomářka Šárka Strachová s 2,4 miliony korun.

By Alina Apruzzese

Na jakou vzdálenost se střílí v biatlonu? :: Jak použít Diskpart?
Užitečné odkazy