Domovská stránka > J > Jak Vymazat Iphone Bez Pc?

Jak vymazat iPhone bez PC?

Obnovení továrních nastavení vašeho iPhonu by mělo být provedeno pouze v případě, že všechny ostatní doporučené metody selhaly. Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Někdo se také může ptát, jak odemcit iphone?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.
Jak dlouho trva obnova iPhonu?
Obnovte jej v iTunes

iTunes nyní vaše zařízení obnoví. Nemějte obavy, tento proces může trvat až 15 minut, během té doby neodpojujte zařízení od počítače. Po dokončení obnovy si můžete vybrat, zda svůj iPhone nastavíte jako nový, nebo jej obnovíte ze zálohy.

Co delat kdyz iPhone nemá signál?

Když se na iPhonu nebo iPadu zobrazuje Žádná služba nebo Hledání
  1. Zkontrolujte pokrytí signálem.
  2. Pokud jste v 3G síti AT&T.
  3. Restartujte iPhone nebo iPad.
  4. Podívejte se, jestli není k dispozici aktualizace nastavení operátora.
  5. Vyjměte SIM kartu.
  6. Resetujte nastavení sítě
  7. Aktualizujte iPhone nebo iPad.
Co znamená obnovit všechna nastavení?
Vrácení telefonu do továrního nastavení je proces, při kterém smažete veškeré nastavení a všechna data uložená v interní paměti. Jakmile uvedete smartphone zpět do továrního nastavení, bude softwarově vypadat stejně, jako když jste ho poprvé vybalili z krabice.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Pokud jde o toto, jak jinak vypnout iphone?

Stiskněte a ihned pusťte tlačítko zvýšení hlasitosti, pak stiskněte a ihned pusťte tlačítko snížení hlasitosti a potom stiskněte a podržte postranní tlačítko. Když se na displeji objeví logo Apple, tlačítko pusťte.
Jak obnovit iPhone bez ztráty dat?
Pokud je váš iPhone stále připojen k počítači, přejděte do hlavní nabídky v aplikaci iTunes a vyberte Zařízení. Nyní klikněte na tlačítko Obnovit. Potvrďte toto obnovení v dalším kroku a počkejte. iTunes stáhne nejnovější software a nainstaluje jej do zařízení.

Jak vypnout iPhone 7 Plus?

Jak zapnout a vypnout telefon
  1. Zapněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout, dokud se nerozsvítí displej.
  2. Zadejte PIN kód: Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje. SIM kartu odblokujete zadáním kódu PUK.
  3. Vypněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout.
Jak vypnout iPhone se 2020?
Stiskněte, a poté pusťte tlačítko pro zvýšení hlasitosti. Poté stiskněte a pusťte tlačítko pro snížení hlasitosti. Nakonec stačí, abyste podrželi boční zapínací/vypínací tlačítko, dokud nedojde k restartování zařízení.

Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout iphone xr bez tlacitka?

Přejděte do Nastavení> Obecné a vyberte Vypnout. Je to na samém konci. Zobrazí se obrazovka Posunutí k vypnutí. Přetáhněte jezdec doprava a váš iPhone se vypne.

By Bille Ostaba

Similar articles

Proč je škola? :: Jak se dostat do iPhonu když jsem zapomněl heslo?
Užitečné odkazy