Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Virtuální Disk Windows 10?

Jak vytvořit virtuální disk Windows 10?

Můžete také stisknout Win+R, do pole napsat řetězec diskmgmt. msc a klepnout na OK. Otevře se nástroj Správa disků. V horní části otevřete nabídku Akce a klepněte na položku Vytvořit virtuální pevný disk.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak připojit virtuální disk?

Tohle bude jednoduché, prostě v Průzkumníku souborů kliknete pravým tlačítkem na ISO či VHD image a vyberete připojit. A ono se to, magicky a samo, připojí na první volné písmenko disku, které to najde. Případně, když je ISO soubor aktivní pod „kurzorem", tak lze nahoře najít „Připojit" v záložce „Správa".
Jak otevřít virtuální disk?
Hledáte-li jednoduchý, avšak i přesto výkonný nástroj pro práci s image soubory, můžete s tím přestat, DAEMON Tools je přesně to co hledáte. S jeho pomocí můžete pouhými několika kliky myší přiřadit image a spustit tak hru bez nutnosti použití originálního CD/DVD.

A další otázka, jak spustit virtualni disk?

V nástroji Správa disků z nabídky vyberte „Akce". - "Vytvořit virtuální pevný disk" (mimochodem, je zde také položka "Připojit virtuální pevný disk", je to velmi užitečné v systému Windows 7, pokud chcete přenést VHD z jednoho počítače do druhého a připojit jej).
Jak vytvořit virtuální CD?
Windows 8/10

Postačí kliknout na soubor ISO pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky vybrat možnost: "Připojit". Tím dojde k automatickému vytvoření virtuální mechaniky a připojení souboru ISO.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Pokud jde o toto, v čem otevřít iso soubor?

Na soubor ISO klepněte pravým tlačítkem myši a z nabídky zvolte Otevřít v programu, poté Nástroj systému Windows vypalování bitových kopií disků. Ve finále se otevře dialog Windows 7, který je určený k vypalování ISO obrazů.
Jak nainstalovat ISO soubor?
Namontujte soubor ISO do Windows 7

Jeden dobrý program je Virtuální CloneDrive. Po instalaci otevřete Windows Explorer a klepněte pravým tlačítkem myši na soubor ISO, který chcete nainstalovat. V rozbalovací nabídce klikněte na příkaz „Připojit (Virtual CloneDrive).

Jak spustit VHDX?

Otevřete soubory VHD nebo VHDX ve Windows
  1. Otevřeno Disk Management vyhledáváním z nabídky Start nebo pomocí Win + X > Správa disků.
  2. Klikněte Akce > Připojit VHD.
  3. Klikněte na Procházet a vyhledejte soubor VHD nebo VHDX.
  4. Po otevření souborů se vytvoří nový disk.
Můžete se také zeptat, jak funguje virtuální disk?
Vytvoření a připojení obrazu disku

Postup je u virtuální mechaniky velmi podobný, s tím rozdílem, že zde nejsou žádná fyzická média, ale obrazy disků, které k virtuální mechanice připojujeme. Tyto obrazy disků jsou jakoby uloženou kopií skutečných cd či dvd na pevném disku počítače.

Jak otevřít soubor Rom?

Řešení: Použijte File Magic k otevření souboru ROM

V programu nebo zařízení, pro které byly vyvinuty), můžete jej otevřít univerzálním prohlížečem softwaru. V závislosti na přesném formátu souboru můžete k otevření souboru ROM použít univerzální prohlížeč softwaru, jako je File Magic [download].

By Puklich Longin

Similar articles

Jak hrát hru bez CD? :: Co to je Villa?
Užitečné odkazy