Domovská stránka > J > Jak Nastavit Záhlaví Od Určitě Stránky?

Jak nastavit Záhlaví od Určitě stránky?

Na kartě Vložení klikněte na Záhlaví > Upravit záhlaví (nebo Zápatí > Upravit zápatí). Zvolte možnost Jiné na první stránce. Poznámka: Možnost Jiné na první stránce můžete použít na první stránce jakéhokoli oddílu dokumentu, nejen na úplně první stránce.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak nastavit stranky ve Wordu?

Na kartě Vložení klikněte na ikonu Číslo stránky a pak klikněte na Číslo stránky. Vyberte umístění a pak vyberte styl zarovnání. Word automaticky očísluje všechny stránky kromě určených titulových stránek. Pokud chcete změnit styl číslování, vyberte Formát a pak zvolte formátování, které chcete použít.
Jak oddělit zápatí čarou?
Příkaz pro její vložení najdete v kartě »odstavec«, ve starších verzích Wordu pak v nabídce »Formát | Ohraničení a stínování« pod tlačítkem »Vodorovná čára«.

Někdo se také může ptát, jak se zbavit zvýraznění ve wordu?

Odebrání zvýraznění z části nebo z konců dokumentu
  1. Vyberte text, ze kterého chcete zvýraznění odebrat, nebo stisknutím Ctrl+A vyberte veškerý text v dokumentu.
  2. Přejděte na Domů a vyberte šipku vedle možnosti Barva zvýraznění textu.
  3. Vyberte Bez barvy.
A jak odstranit oddíl ve wordu?
Pokud jste do dokumentu přidali konce oddílů, můžete jejich začátek a konec zobrazit nejsnadněji tak, že zobrazíte formátovací značky. Přejděte na Domů avyberte Zobrazit všechny netisknutelné znaky. Vyberte konec oddílu a stiskněte Klávesu Delete.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Lidé se také ptají, jak udělat nadpis v excelu?

Přejděte na pásu karet na Nástroje tabulky > Návrh. Ve skupině Možnosti stylů tabulek zaškrtněte políčko Se záhlavím a skryjte tak nebo zobrazte záhlaví tabulky.
Pokud jde o toto, co je to záhlaví tabulky?
Záhlaví tabulky. Hlavní záhlaví tabulky je generováno automaticky na vrchu tabulky: jeho obsah je jméno dané tabulky z Nastavení tabulek. Záhlaví sloupců jsou také generována automaticky nad sloupci (nebo nalevo od řádků) s informacemi. Jejich popisy přebírají jména jednotlivých použitých polí.

A další otázka, jak vložit logo do záhlaví excel?

Přejděte na Vložení > Záhlaví nebo Zápatí > Prázdné (nebo jednoduchá šablona). Poklikejte na [Zadejte text] v oblasti záhlaví nebo zápatí. Zvolte Obrázek a pak si vyberte obrázek z vašeho počítače. Klikněte na Zavřít záhlaví a zápatí nebo ho zavřete stisknutím klávesy Esc.
Jak se kopíruje text?
Ke kopírování a vkládání můžete používat klávesové zkratky:
  1. PC: Ctrl + c pro kopírování, Ctrl + x pro vyjmutí a Ctrl + v pro vložení.
  2. Mac: ⌘ + c pro kopírování, ⌘ + x pro vyjmutí a ⌘ + v pro vložení.

Jak opakovat Záhlaví ve Wordu?

V tabulce klikněte pravým tlačítkem myši na řádek, který chcete opakovat, a potom klikněte na Příkaz Vlastnosti tabulky. V dialogovém okně Vlastnosti tabulky zaškrtněte na kartě Řádek políčko Opakovat jako řádek záhlaví v horní části každé stránky. Klepněte na tlačítko OK.

By Josi Zellman

Similar articles

Jak poznám spokojeného zákazníka? :: Co se píše do záhlaví?
Užitečné odkazy