Domovská stránka > C > Co Je Bypass Ups?

Co je bypass UPS?

V UPS se bypass používá k tomu, aby napájení zátěže šlo mimo hlavní elektronické obvody UPS tak, aby na těchto obvodech bylo možné provést servisní zásah bez přerušení napájení zátěže. Symbol ampérhodinové kapacity baterie při 10 ti hodinovém vybíjení až do stanovené hodnoty minimálního napětí.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak nastavit ups?

Celé nastavení je ovlivněno příkonem PC, který je připojen. Pokud bude UPS řízena z NASu, tak si z něj nastavíš hodnoty pro dobu zálohování. Je vhodné, aby NAS s UPS komunikoval, pokud je to možné. Pomocí PowerChute se nastavuje hlavně chování PC při výpadku.
Lidé se také ptají, jak využít starou autobaterií?
Využít autobaterii jako zdroj elektřiny pro napájení běžných spotřebičů není díky měničům napětí žádný problém. Speciální "krabičku" se zásuvkou zapojíte do zdířky pro cigaretový zapalovač, případně připojíte svorkami na póly akumulátoru a máte k dispozici běžné "zásuvkové" napětí.

Lidé se také ptají, jak zapojit záložní zdroj ke kotli?

V případě výpadku sítě přepne na baterie, začne vyrábět 230V/50Hz identické jako v rozvodné síti a napájí spotřebič po dobu výpadku. Jakmile se obnoví dodávka proudu UPS záložní zdroj se přepne zpět do vyčkávacího režimu přičemž dobije vybité akumulátory. Všechny záložní zdroje jsou po zapojení zcela bezobslužné.
Někdo se také může ptát, jaký máte záložní zdroj ke krbovým kamnům?
model M636 je kompaktní UPS záložní zdroj pro čerpadla. Tento záložní zdroj s vestavěným akumulátorem je ideální pro krátkodobé zálohování čerpadel teplovodního topení z kamen a krbového topení s výměníkem. Bohatě postačí k tomu, aby oheň v kamnech bez nebezpečí dohořel a nedošlo k "přetopení".

Co je staniční baterie?

Staniční (záložní) baterie plní dvě základní funkce: zajistí dodávku proudu při výpadku primárního zdroje energie. zajistí dodávku proudu tam, kde kolísá napětí nebo kde vznikají proudové špičky.
Co to je trakční baterie?
Trakční neboli cyklickou baterií se rozumí baterie nebo sestava článků, které se pravidelně používají k napájení spotřebiče a dochází tedy k opakovanému vybíjení a nabíjení (cyklování).

A další otázka, co je to agm?

AGM je odborná zkratka z angličtiny (Absorbed Glass Mat, někdy Matt podle toho, od kterého slova je odvozeno, buď materiál s jedním t anebo matter se dvěma t). Znamená to tedy, že tento výraz určitým způsobem charakterizuje konstrukci daného výrobku, tedy baterie.
A další otázka, jaké oběhové čerpadlo ke kotli?
Pro použití v otopných systémech je ideální například elektronické oběhové čerpadlo Grundfos ALPHA2 25-40 s dopravní výškou 4 m, stavební délkou 180 mm, světlostí DN 25. Tento model láká zejména na nejvyšší energetickou třídu „A", samozřejmě splňuje požadavky směrnice ErP a má funkci Autoadapt.

Jak spočítat záložní zdroj?

Doba zálohy

Doba zálohování se dá přibližně spočítat podle vzorce: T=10C/P kde T = doba zálohování v hod., C = kapacita baterie v Ah, P = příkon čerpadla W.

By MacDonell

Jak zapojit fází? :: Jak funguje záložní zdroj?
Užitečné odkazy