Domovská stránka > J > Jak Nastavit Uživatelské Jméno?

Jak nastavit uživatelské jméno?

Vyberte Nastavení a soukromí a klikněte na Nastavení. Klikněte na Uživatelské jméno. Zadejte své nové uživatelské jméno a heslo a klikněte na Uložit změny.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Kde je uživatelské jméno George?

Uživatelské jméno, stejně jako ostatní nastavení vaší Bankovní IDentity můžete pohodlně spravovat ve vašem internetovém bankovnictví George (Nastavení > Váš profil > Uživatelské jméno) nebo přímo ve Správě IDentity. Pro změnu uživatelského jména: Přihlaste se do internetového bankovnictví George.
Jak se dostat do George?
Poprvé se přihlásíte svým uživatelským jménem (klientským číslem), heslem a zadáním ověřovacího SMS kódu. Pak si zvolíte, jak se budete přihlašovat příště,a to podle toho, co umožní váš telefon: gestem, PINem, otiskem prstu nebo přes FaceID.

Navíc, jak změnit jméno na aukru?

Změnu provedete v Moje Aukro > ve složce Můj účet > Nastavení > Moje údaje, v záložce Login.
  1. Změnu uživatelského jména můžete provést pouze 1x, zvažte proto jaké jméno zvolíte.
  2. Uživatelské jméno je viditelné pro všechny ostatní uživatele, nedoporučujeme proto zadávat celé své jméno a příjmení.
Co je uživatelské jméno T Mobile?
Uživatelské jméno si můžete změnit po přihlášení do Můj T-Mobile v sekci Hlavní rozcestník > Smlouva > Nastavení účtu (v sekci Hodí se vám). Po změně je nutné se odhlásit a po obdržení potvrzovací SMS se znovu přihlásit.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Co je uzivatelske heslo?

Používá se k zachování uživatelského ID Hotjar, jedinečného pro daný web v prohlížeči.
Jak získat uživatelské jméno KB?
Jak na to?
  1. Krok. Navštivte přihlašovací stránku do MojeBanka.
  2. Krok. Klikněte na Zapomněl(a) jsem uživatelské jméno.
  3. Krok. Vyplňte kontaktní e-mail a telefonní číslo, které jste uvedli do smlouvy o elektronickém podpisu a vyberte si, kam chcete nechat zaslat vaše uživatelské jméno.
  4. Krok. Klikněte na Pokračovat.
  5. Krok. Máte hotovo!

A další otázka, jak si zmenit jméno na ig vickrat?

Přihlaste se do svého účtu a zobrazte si svůj profil. Tam pod profilovou fotkou najdete možnost Upravit profil. Vcelku snadno pak už naleznete pole se jménem a uživatelským jménem i dalšími údaji. Pro změnu jména stačí jen vyplnit textové pole.
A jak zjistit uživatelské jméno Čsob?
Pokud si nepamatujete své uživatelské jméno, obraťte se na Helpdesk ČSOB Identity na čísle +420 499 900 222. Doporučujeme vždy používat 2faktorové přihlášení. To znamená, že pro vstup do portálů je vždy kromě zadání uživatelského jména a hesla použít ještě další ověřovací prvek. Použijete tedy SMS klíč nebo Smart klíč.

Navíc, jak zalozit george účet?

Budete potřebovat 2 doklady totožnosti, české mobilní číslo a emailovou adresu. Pokud jste již naším klientem, můžete si účet založit přímo v bankovnictví George.

By Millicent Mokriski

Similar articles

Jak zjistit klientské číslo George? :: Co nesmí být na konci Radku?
Užitečné odkazy