Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubor V Programu?

Jak otevřít soubor v programu?

V Průzkumníku souborů ve Windows klepněte pravým tlačítkem na soubor s příponou, kterou máte právě na mysli, a z místní nabídky vyberte příkaz Otevřít v programu.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak nastavit Excel jako výchozí program?

Program (i výchozí), ve kterém se mají soubory určitého typu otevírat, ale můžete změnit.
  1. V nabídce Start klikněte na Nastavení.
  2. Klikněte na Aplikace > Výchozí aplikace.
  3. Klikněte na aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte aplikaci v seznamu. Nové aplikace můžete najít v Microsoft Storu.
Jak otevřít soubor v jiném programu?
Klikněte pravým tlačítkem myši na soubor, který chcete otevírat v jiném programu, a zvolte "Otevřít v programu | Zvolit výchozí program". Zobrazí se nové okno, ve kterém bude seznam doporučených programů – tedy těch, které umí soubor otevřít.

Jak nastavit výchozí aplikací pro PDF?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogu Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.
Následně, jak otevřít zazipovaný soubor?
Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Pokud chcete rozzipovat jeden soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak otevřít soubor ve formátu RAR?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.
Jak otevřít soubor RAR?
Na RAR soubor klepněte pravým tlačítkem myši a poté vyberte jednu z níže uvedených možností. Otevřít ve WinRARu: otevře archiv v programu WinRAR. Extrahovat soubory...: extrahování souborů v archivu s možností zvolení cílové složky, kam se mají soubory extrahovat.

Někdo se také může ptát, jak nastavit excel?

Automatické otevření určitého sešitu při spuštění Excel
  1. Klikněte na Soubor > Možnosti.
  2. Klikněte na Centrumzabezpečení a potom v Microsoft Office Excel Centrum zabezpečeníklikněte na Centrum zabezpečení Nastavení.
  3. Klikněte na Důvěryhodnáumístění a v seznamu důvěryhodných umístění ověřte cestu ke složce XLStart.
Někdo se také může ptát, jak změnit typ dokumentů?
Z nabídky Start vyberte možnost Ovládací panely a v otevřeném okně klikněte na možnost Vzhled a přizpůsobení. V následujícím okně klikněte na volbu Možnosti složky. Dále přepněte na kartu Zobrazení, v rámečku Upřesnit nastavení vyhledejte položku Skrýt příponu souborů známých typů a zrušte u ní zatržení.

Jak spustit Excel?

Soubor Excel můžete otevřít stisknutím a podržením klávesy Ctrl při spuštění programu nebo pomocí přepínače /safe (excel.exe /safe) při spuštění programu z příkazového řádku.

By Abell

Similar articles

Jak nastavit asociace souboru? :: V čem se měří výkon procesoru?
Užitečné odkazy