Domovská stránka > J > Jak Se Dostat K Sim Kartě?

Jak se dostat k SIM kartě?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Následně, kdy vyměnit sim kartu?

Nejčastěji to bývá, když:
  1. jste telefon / SIM kartu ztratili nebo vám je někdo ukradl.
  2. chcete druhou SIM kartu se stejným telefonním číslem – pak využijte službu DUO SIM.
  3. je vaše SIM karta poškozená.
  4. si přejete, aby se vaše SIM karta dokázala připojit k LTE síti.
  5. do nového telefonu potřebujete jinou velikost SIM karty.
Co je to nano SIM karta?
Nano SIM karta je druh SIM karty s nejmenšími rozměry 12,3 x 8,8 x 0,67 mm.

Jak zkratit SIM kartu?

Jediné co budete k tomuto postupu potřebovat je vytištěná šablona, dobře nabroušené nůžky nebo nůž, fix, pravítko a kousek izolepy. Pokud bude chtít ořezávat až na velikost NanoSIM, budete ještě potřebovat jemný smirkový papír, jelikož NanoSIM je o 0,09 mm tenčí než ostatní verze SIM karet.
Někdo se také může ptát, jak vypada nano sim karta?
Nová Nano SIM karta měří 12,3 x 8,8 milimetrů. Kromě zmenšování velikosti SIM karet by tento trend mohl přinášet i vylepšení funkčnosti SIM karet o nové technologie, například v nové SIM kartě by mohl být zabudován NFC čip.

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Následně, jak otevřít slot pro sim kartu?

Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností.
Jak dostat SIM kartu do telefonu?
Vložte SIM kartu:

Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na boční straně telefonu. Vysuňte pouzdro SIM karty z telefonu. Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra SIM karty. Vložte SIM kartu do pouzdra SIM karty.

Jak dostat SIM kartu z telefonu?

Vkládání a vyjímání SIM karty a paměťovou karty
  1. Otevřete přihrádku na SIM kartu a paměťovou kartu – přiložený nástroj pro otevření přihrádky zasuňte do otvoru u dané přihrádky.
  2. Vložte kartu nanoSIM kontakty směrem dolů do slotu 1 v přihrádce.
  3. Zasuňte přihrádku na SIM karty a paměťovou kartu zpět do slotu.
Následně, co je potřeba k výměně sim karty?
Prodejna Vodafonu - SIM kartu vám zde vyměníme na počkání. Stačí znát administrátorské heslo a mít u sebe doklad totožnosti. Linka péče o zákazníky - výměnu SIM karty si můžete domluvit s operátorem na čísle *77 (ze sítě Vodafone) nebo 800 77 00 77 (při volání z jiné sítě). SIMka vám přijde poštou do 2 pracovních dnů.

Pokud jde o toto, jak poznat vadnou sim kartu?

Pokud se telefon nehlásí k síti, neukazuje sloupec síly signálu nebo název sítě a nefunguje ani v jiném telefonu, jde pravděpodobně o vadnou SIM kartu.

By Buchalter

Similar articles

Kdy se aktivuje SIM karta? :: Proč mi nejdou spustit aplikace?
Užitečné odkazy