Domovská stránka > J > Jak Zrušit Zámek Obrazovky Iphone?

Jak zrušit zámek obrazovky iPhone?

Vypnutí kódového zámku
  1. Přejděte do Nastavení a potom proveďte některou z následujících akcí: Na iPhonech s Face ID: Klepněte na „Face ID a kód“. Na iPhonech s tlačítkem plochy: Klepněte na „Touch ID a kódový zámek“.
  2. Klepněte na volbu Vypnout kódový zámek.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Pokud jde o toto, jak dlouho trva instalace ios 15?

Fotogalerie. Jakmile tuto akci provedete, tak bude iTunes provádět obnovu zařízení a čistou instalaci iOS 15. Celý tento proces může trvat několik desítek minut.
Jak dlouho trvá Aktualizace iOS 15?
Podle údajů analytické společnosti Mixpanel totiž pouhých 8,59 % uživatelů aktualizovala svá zařízení na iOS 15 do 48 hodin od jeho uveřejnění.

A další otázka, jak aktualizovat ios 93 5 do 10?

Pokud jste netrpělivý a chcete mít nový systém iOS 10 na svém zařízení co nejdříve, jděte do Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru, kde by vám měla být nabídnuta aktualizace na iOS 10. Pokud se tak nestane, zkuste zařízení restartovat a celou proceduru opakovat, což u některých uživatelů tohle pomáhá.
Lidé se také ptají, jak dlouho trvá zálohování na iphonu?
Když zálohování na iCloud trvá nečekaně dlouho

Nechte zařízení připojené k napájení a Wi-Fi síti po dobu 24 hodin. Když se zálohování ani pak nedokončí, archivujte důležitá data a pak kontaktujte podporu Apple.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak odblokovat Apple Watch?

Jak resetovat Apple Watch, pokud jste zapomněli kód

Stiskněte a podržte Digital Crown, dokud neuvidíte možnost Vymazat veškerý obsah a nastavení. Klepněte na tlačítko Resetovat a poté potvrďte opětovným klepnutím na Resetovat. Počkejte, než proces skončí, a pak Apple Watch znova nastavte.
Jak odemknout iPhone 12?
Odemknutí iPhonu s Touch ID

Na iPhonu s tlačítkem plochy stiskněte toto tlačítko prstem, který jste zaregistrovali v nastavení Touch ID. Chcete‑li iPhone zase zamknout, stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu).

A další otázka, jak odemknout hodinky apple?

Automatické odemykání Apple Watch společně s iPhonem: Otevřete na Apple Watch aplikaci Nastavení , klepněte na položku Kód a zapněte volbu Odemykat z iPhonu. Také můžete otevřít aplikaci Apple Watch na iPhonu, klepnout na Moje hodinky, dále na položku Kód a potom zapnout volbu Odemykat z iPhonu.
Navíc, jak restartovat iphone bez tlačítka?
Na svém iOS zařízení spusťte Nastavení. Klepněte na Obecné > Zpřístupnění > AssistiveTouch. Klepněte a podržte tlačítko pro uzamčení obrazovky, dokud se nezobrazí výzva k přejetí pro vypnutí. Jakmile se telefon vypne, připojte jej pomocí kabelu ke zdroji napájení – po chvilce se zapne sám.

Můžete se také zeptat, jak smazat nefunkční iphone?

Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.

By David Billotte

Similar articles

Jak se chladi iPhone? :: Co delat kdyz nejde restartovat iPhone?
Užitečné odkazy