Domovská stránka > C > Co Se Uklada Na Icloud Drive?

Co se uklada na iCloud Drive?

Umožňuje vám ukládat fotografie, videa, dokumenty, hudbu a data aplikací na iCloud. Nejen, že vám umožní ukládat všechny vaše věci na jednom místě, ale také vám umožní přístup ke všem vašim souborům a datům ze zařízení iOS, Mac a Windows PC a poté tyto soubory a složky udržujte aktuální ve všech svých zařízeních.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Jak smazat fotky z iphone ale ne z iCloudu?

Pokud Fotky na iCloudu chcete vypnout všude, postupujte takhle: Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště > Fotky a klepněte na Vypnout a smazat.
Co je v iPhonu jine?
Kategorie Jiné může sdružovat nejrůznější další kategorie – záleží na tom, co máte na iCloudu uloženo a jestli jste členy rodiny se sdílením úložiště. Obvykle se dvě největší kategorie zobrazují na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch pod svými skutečnými názvy a zbytek je seskupen pod Jiné.

Jak prestat ukladat Fotky na iCloud?

Připravte se vypnout Fotky na iCloudu

Chcete -li začít, otevřete na svém iPhonu nebo iPadu aplikaci „Nastavení". Poté přejděte do sekce „Fotografie". Než tuto funkci vypnete, promluvme si o tom, co se stane s vašimi fotografiemi a videi poté, co ji vypnete.
Jak Navyšit iCloud?
Stačí kliknout na váš účet, poté na iCloud, pak na tlačítko Spravovat úložiště a poté na tlačítko Navýšit. Následně si vyberete, o jakou variantu předplatného máte zájem, a transakci potvrdíte.

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak funguje záloha na iCloud?

V zásadě totiž nemusíte na nic myslet, nic nastavovat, stačí jenom dodržovat základní pravidlo. Tím je připojení ke stabilní Wi-Fi a naše rada pak mít telefon na nabíječce. Nejčastěji probíhá záloha ve večerních hodinách kdy spíte a máte telefon na nabíječce.
Navíc, co je to icloud?
iCloud je služba od společnosti Apple, která bezpečně ukládá vaše fotky, soubory, poznámky, hesla a další data do cloudu a automaticky udržuje jejich aktuálnost na všech zařízeních.

Pokud jde o toto, jak smazat fotky na iphone?

Otevřete Fotky a klepněte na panel Alba. Klepněte na album Nedávno smazané a pak na Vybrat. Klepněte na fotky a videa, které chcete smazat, nebo klepněte na Smazat vše. Dalším klepnutím na Smazat smazání potvrďte.
Můžete se také zeptat, co se stane kdyz vypnu fotky na icloudu?
#10664. Pokud smažeš fotky, tak se ti všechny hodí ještě do jedné složky a to do "Nedávno smazané", kde vydrží až 40 dní a pak se smáznou automaticky.

Jak na iphone oznacit vsechny fotky?

Jak označit více fotografií najednou
  1. Otevřeme aplikaci Fotky.
  2. Rozklikneme album, ze kterého chceme fotky vybrat.
  3. V pravém horním rohu tapneme na tlačítko Vybrat.
  4. Nyní tapněte na fotku, od které chcete začít označovat.
  5. Prst z fotky nepouštějte a posuňte ním dále až k poslední fotce, kterou chcete označit.

By Adelaja Clingingsmith

Similar articles

Co delat kdyz mi nejde Obchod Play? :: Jak vyčistit Cash?
Užitečné odkazy