Domovská stránka > J > Jak Smazat Zprávy Z Messengeru I Druhé Osobě?

Jak smazat zprávy z Messengeru i druhé osobě?

Místo podržení zprávy klikněte na 3 tečky vedle zprávy a vyberte Odstranit. Vyskočí okno a tam vyberete, zda chcete smazat zprávu i druhé osobě, nebo pouze vám.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak smazat videohovor na Instagramu?

Nejdříve se samozřejmě přesuňte do aplikace Instagram a v pravém horním rohu klikněte na ikonu Direct Messages. Zde poté rozklikněte tu konverzaci, ve které se nachází zpráva, kterou chcete odstranit.
Jak vymazat zprávy z Messengeru?
Jak odstraním zprávy, konverzace nebo fotky, které mi dojdou v Messengeru?
  1. V oddílu Chaty si zobrazte konverzace.
  2. Potáhněte prstem doleva na konverzaci, kterou chcete odstranit.
  3. Klepněte na .
  4. Klepněte na Odstranit nebo Odstranit chat.

A další otázka, co znamená zkratka she her?

Ti, co mají mužskou identitu, si tak k účtu mohou připsat „he/him", ti s ženskou she/her a ti neidentifikující se s ženskou ani mužskou rolí například „they/them". Mimochodem tyto možnosti jsou dostupné na Facebooku už od roku 2014.
Co je to non Binary?
Nebinární (anglicky non-binary), též genderqueer (GQ) nebo genderově diverzní/expanzivní, je zastřešující kategorie pro genderové identity, které nejsou výlučně mužské ani ženské, a stojí tak mimo genderovou binaritu.

Související článek

Jak smazat fotky na iphone?

Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

Co to je genderové identity?

Genderová identita označuje vlastní identifikaci člověka k maskulinitě, feminitě, různé kombinaci obou nebo k žádnému z uvedených genderů. Standardně v západních společnostech udává, do jaké míry se jedinec cítí být mužem, ženou či nebinární.
Kolik Čechů používá Instagram?
Počet tuzemských uživatelů sociální sítě Instagram se za poslední rok zvýšil o 400 000 na 2,9 milionu. Jde tak o nejdynamičtěji rostoucí síť. Nejpopulárnější je mezi uživateli ve věku od 15 do 29 let.

Kdo udelal Instagram?

Projekt založili Kevin Systrom a Mike Krieger poté, co získali finanční prostředky. Původní projekt Burbn obsahoval řadu funkcí, nicméně po příchodu Mikea Kriegera se vývoj zaměřil pouze na mobilní fotografie, z čehož vznikl Instagram. Aplikace se objevila v obchodě App Store společnosti Apple 6.
Lidé se také ptají, kdy se spustí instagram?
Dne 6. října 2010 byl oficiálně spuštěn Instagram a jen za první den se mu povedlo nakulmovat 25 000 uživatelů. Koncem prvního týdne měl přes 100 000 stažení a v polovině prosince se počet uživatelů dostal na 1 milion. Dnes má miliardu aktivních uživatelů po celém světě.

Kde najdu na Instagramu přehledy?

Zobrazení přehledů účtu na Instagramu
  1. Přejděte na svůj profil.
  2. Klepněte na tlačítko Přehledy.
  3. Klepněte na metriky v oddílu Přehled nebo na konkrétní obsah, který jste sdíleli. Zobrazí se vám podrobnější rozdělení.

By Heidi

Similar articles

Co je ve sportu DNS? :: Jak se dostat na začátek konverzace Instagram?
Užitečné odkazy