Domovská stránka > J > Jak Přehrát Soubor Flac?

Jak přehrát soubor FLAC?

Microsoft Windows
  1. Nejjednodušším způsobem, jak FLAC přehrát, je využít aplikaci Winamp (postačí bezplatná verze).
  2. Chcete-li přehrávat FLAC přímo v aplikace Windows Media Player, můžete si doinstalovat Xiph.org DirectShow filters. Pro korektní práci s tagy lze použít WMP Tag Plus.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Následně, co je lossless?

Apple Lossless (také známý jako Apple Lossless Encoder, ALE případně Apple Lossless Audio Codec, ALAC) je formát kódování audia, vyvinutý společností Apple pro bezztrátovou kompresi hudby. Původně byl vyroben pro zařízení Apple, ale stává se stále více podporován.
Kde stahovat hudbu ve FLAC?
Tidal Store (link) Posloucháte-li nejčastěji současnou hudbu, novinky nebo mainstreamové kapely, bude pro vás Tidal Store nejkratší cestou k nákupu hudby ve formátu FLAC. Mnohdy na něm navíc pořídíte i méně profláknuté speciality, které byste ve formátu FLAC jinde sháněli mnohem složitěji.

Jak přehrát video MP4?

V osobním počítači s Windows 10 vyberte možnost Start > Průzkumník souborů nebo vyberte Průzkumník souborů z hlavního panelu. Stiskněte a podržte (nebo pravým tlačítkem klikněte na) soubor MP4, který chcete přehrát, vyberte Otevřít v programu a v seznamu aplikací vyberte preferovaný přehrávač souborů.
Jaký přehrávač hudby pro Android?
Hudba na Androidu: 5 aplikací, které musíte vyzkoušet
  • Aplikaci AIMP stáhnete v Google Play.
  • Aplikaci Musicolet Music Player stáhnete v Google Play.
  • VLC Player stáhnete v Google Play.
  • Aplikaci Media Monkey stáhnete v Google Play.
  • Aplikaci Pulsar Music Player stáhnete v Google Play.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Navíc, jaký přehrávač hudby do pc?

Deset nejlepších přehrávačů videa a hudby
  • VLC media player 2 – open source.
  • Media Player Classic Home Cinema 1.6 – open source.
  • AIMP 3.5 – freeware.
  • Daum PotPlayer 1.5 – freeware.
  • SMPlayer 0.8 – freeware.
  • GOM Media Player 2.1 – freeware.
  • BSPlayer 2.6 – freeware pro nekomerční užití
  • Zoom Player 8.1 – freeware.
Kdo vymyslel magnetofon?
První magnetofon byl představen již v roce 1899 dánským inženýrem Valdemarem Poulsenem. Záznam byl prováděn na kovový drát a odtud tyto magnetofony získaly také označení drátofon. Později byly vyvinuty speciální magnetické pásky.

Kdy se začaly používat CD?

Firma Sony a Philips představili svůj první kompaktní disk v roce 1980, přičemž první kompaktní disk s hudbou spatřil světlo světa 17. srpna 1982.
Někdo se také může ptát, kdy vznikl discman?
2.3.2 Discman

V roce 1983 přišel vedoucí vývojářského oddělení firmy Sony, Katsuaki Tsurushima, s nápadem, vytvořit podobné zařízení jako byl Walkman, podporující přehrávání kompaktních disků.

A kdy a kdo vyrobil první přístroj na záznam lidského hlasu?

Na podzim roku 1877 vynalezl fonograf. Edisonova manželka Mary pak mohla říci do dřevěného trychtýře dětskou básničku "Mařenka měla ovečku a její vlna je měkká a bílá...". Tak vznikl první fonografický záznam lidského hlasu. Téměř hluchý Edison vymyslel přístroj, který přinesl zvuk milionům uší na celém světě.

By Tecla

Similar articles

Co je značka MŠ? :: Jak vznikla zkratka MP3?
Užitečné odkazy