Domovská stránka > K > Kdo Dabuje Bena Stillera?

Kdo dabuje Bena Stillera?

Zdeněk Mahdal

Propůjčil svůj hlas těm nejznámějším americkým hercům. Mezi ty nejznámější patří například Nicolas Cage, Ben Stiller, Hugh Jackman, dále Kutil Tim Taylor a Maxwell Sheffield, broadwayský producent ze seriálu Chůva k pohledání.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo dabuje láska klepe na dveře?

Ivana je DiS.

Pokud jde o toto, kdo mluví reklamy na lidl?

Zdeněk Mahdal | OSOBNOSTI.cz.
Když to vezmeme v úvahu, koho dabuje martin stránský?
Martin Stránský
MgA. Martin Stránský
Aktivní roky1993–
Významné roleMUDr. Ota Kovář (Ordinace v růžové zahradě, Doktoři z Počátků)
Český dabingBender Ohýbač Rodriguez (Futurama) Daryl Dixon (Živí mrtví) Dr. Gregory House (Dr. House)
Umělecké ceny

A další otázka, kdo dabuje dokumenty?

Další možnosti Vladimír Fišer, Bohumil Švarc, Jan Víšek, Jiří Šrámek Kromě Jiřího Šrámka zde jsou u všech zvukové ukázky.
Když to vezmeme v úvahu, jak se dělá dabing?
Jak celý dabing vzniká? Originální text se nejprve nahrubo přeloží, pak ho další člověk připravuje dabérům rovnou do úst, což znamená, že ho v mnoha případech zcela překopává. Ten, kdo text upravuje, už má k dispozici i natočený materiál a často doslovně přeložený text „zlidští" natolik, aby dával smysl.

Související článek

Koho dabuje Saša Rašilov?

Divadelní, filmový a televizní herec a úspěšný dabér pochází z umělecké rodiny. Jeho hlas je obvykle slyšet v ústech amerického herce.

Kdo namlouvá reklamu pro Lidl?

Zdeněk Mahdal ovládl síť nadnárodních firem, které mu platí za jeho charismatický hlas. Už roky namlouvá všelijaké slevy na jídlo, oblečení a mnoho dalších věcí a láká lidi z celé republiky, aby nakupovali jako šílení. A miliony se sypou.
Kde bydlí Zdeněk Mahdal?
Známý dabér, herec a moderátor Zdeněk Mahdal žije v okrajové části Prahy v Řeporyjích. Do domku se přestěhoval po rozchodu s bývalou partnerkou. „Nepohodl jsem se s milostivou, tak jsem postavil další dům," směje se Zdeněk. Svůj bývalý domov, který je taktéž v Řeporyjích, navštěvuje pravidelně.

Lidé se také ptají, kdo namluvil johnnyho deppa?

Do češtiny ho nejčastěji dabuje Saša Rašilov mladší, v několika filmech jej také dabovali Jakub Saic a Filip Čáp.
Navíc, kdo nejčastěji dabuje amerického herce bruce willise?
Jeho hlasem promlouval k českým divákům Bruce Willis nejčastěji. Alexej Pyško namluvil amerického herce, jehož kariéru právě ukončila porucha řeči (afázie), ve více než devadesáti filmech či seriálech. „Člověk ví, kolik je mu let.

Koho dabuje Dlouhy?

Michal Dlouhý patří k úspěšným a oblíbeným filmovým a televizním hercům. Výrazně se věnuje i dabingu a svůj hlas propůjčil americkému herci a držiteli Zlatého glóbu, tedy Bradu Pittovi. Kromě Brada nadaboval i Bena Afflecka, Johnyho Deppa, Marka Hamilla nebo Keana Reevse.

By Yelena Leventhal

Co počítá Bitcoin? :: Jak odhalit trolla?
Užitečné odkazy