Domovská stránka > J > Jak Se Zbavit Upozornění?

Jak se zbavit upozornění?

Vypnutí notifikací v Google Chrome

Do adresního řádku prohlížeče napište chrome://settings/content/notifications, čímž se dostanete přímo do nastavení pro správu notifikací. Hned nahoře máte nejspíše aktivní volbu “Před odesláním se zeptat (doporučeno). Tu změňte šoupátkem na Zablokováno (viz obrázek níže) a máte klid.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zbavit Bixby?

Přejděte na obrazovku nastavení a klepněte na tlačítko . Na obrazovce jsou dvě možnosti. Pokud chcete tlačítko odinstalovat, nic neotvírejte.

Jak skrýt oznámení?

Stačí, když otevřete Nastavení a zde vyhledáte položku Zamknout displej. V seznamu pak najděte možnost Oznámení, na tu klepněte a označte Skrýt obsah.
Co je tečka oznámení?
Na ikoně aplikace se zobrací malá tečka, která indikuje oznámení, které jste ještě nečetli. Chcete‑li zobrazit dostupné možnosti, klepněte na ikonu a přidržte ji. Klepnutím můžete oznámení otevřít, přejetím ho můžete ignorovat.

Pokud jde o toto, co místo notifikační diody?

Náhrada notifikační diody

Co ale dělat, máte-li smartphone bez notifikační diody? Pravidelně odemykat telefon a kontrolovat nový obsah? Raději zkuste aplikaci NoLed, která displej vašeho smartphonu promění v notifikační plochu, na které se budou zobrazovat příhodné ikony nebo tečky různých barev.
Když to vezmeme v úvahu, co je notifikace platební karty?
Co je to Oznámení (push notifikace) v mobilní aplikaci Smart Banking? Jedná se o oznámení, kterým držitel karty potvrzuje platby kartou v internetových obchodech, zobrazené na mobilním telefonu držitele karty nebo v aplikaci Smart Banking.

Související článek

Jak se zbavit Windows Hello?

Pokud chcete ze zařízení odebrat funkci Windows Hello, přejděte na úvodní obrazovku.

Lidé se také ptají, co je adaptivní oznámení?

Pokud oznámení stále nedostáváte včas, může být zapnutá funkce Adaptivní baterie. Pokud používáte Android 9 a vyšší, může tato funkce ovlivnit také oznámení vašeho telefonu, proto jej vypněte a zjistěte, zda vám funguje. Přejděte do Nastavení, vyberte možnost Baterie a potom klepněte na položku Adaptivní baterie.
Jak nastavit oznameni na IG?
Aplikace Instagram pro Android a iPhone:
  1. Vpravo dole klepněte na nebo na svůj profilový obrázek a přejděte na svůj profil.
  2. Vpravo nahoře klepněte na a potom na Nastavení.
  3. Klepněte na Upozornění a upravte si nastavení.

Jak nastavit push notifikace Iphone?

Přejděte do Nastavení -> Oznámení. Zkontrolujte zda máte povolené push notifikace, které vás upozorní na nové chaty a případně na nové návštěvníky na vašem webu.
Jak zrušit doručování potichu?
Jak se dají zapnout a vypnout upozornění z Messengeru?
  1. V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek.
  2. Klepněte na Upozornění a zvuky.
  3. Klepnutím vedle Zapnuto je vypněte.
  4. Zvolte, na jak dlouho se upozornění mají vypnout, a klepněte na OK.

A jak vypnout zvoneni na iphone?

Na iPhonu 7 a novějším přejděte do Nastavení > Zvuky a haptika. Na starších modelech iPhonu přejděte do Nastavení > Zvuk. Vyberte, co chcete upravit, například Vyzvánění nebo Nová pošta. Klepněte na požadovaný zvuk upozornění.

By Weywadt Vanhorne

Similar articles

Jak se zaokrouhluje 5? :: Kde se nachází Havaj?
Užitečné odkazy