Domovská stránka > K > Kde Hrát Fortnite?

Kde hrát Fortnite?

Fortnite je k dispozici v obchodu Google Play a App Store. I když je hru na menších obrazovkách o něco těžší hrát a grafika není tak dobrá, hra samotná je stejná.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký počítač na hru fortnite?

Musíte mít Windows 10 (64bitovou verzi), procesor Intel Core i7-8700 nebo AMD Ryzen 7 3700x, grafickou kartu s alespoň 4 GB VRAM a SSD disk.

Jak si stáhnout Fortnite zdarma?

Pro instalaci stačí přejít na web Fortnite.com/android a stáhnout APK. soubor. Samozřejmě musíte povolit instalaci z neznámých zdrojů. Následně stačí aplikaci spustit a začít Fortnite stahovat.před 5 dny
Kdo založil Fortnite?
Epic Games je společnost vyvíjející počítačové hry se sídlem v Cary, Severní Karolína, USA. Firmu založili Tim Sweeney a Mark Rein v roce 1991.

Kolik let je Fortnite?

2 roky. Tak „stará" je hra Fortnite, v níž střílíte zombíky, stavíte úkryty a bráníte je. Nejoblíbenější herní mód Battle Royal, v němž vítězí poslední přeživší, dvouleté výročí teprve oslaví – premiéru měl v srpnu 2017. 16,9 roku.
Jak je starý Fortnite?
Epic Games se inspirovali hrou PlayerUnknown's Battlegrounds, která vyšla v březnu 2017 a nejvíce popularizovala žánr battle royale. Vývojáři vytvořili ve své hře Fortnite mód ve stylu battle royale, později z něj byla vytvořena samostatná free-to-play hra s mikrotransakcemi.

Související článek

Jak hrát RAID Shadow Legends?

Stínové legendy jsou základem boje v RAID. Na bojišti jsou dva sloupy. Zelený sloupec ukazuje body zdraví šampiona. Na druhém sloupci je ukazatel tahu.

A na čem hrát fortnite?

Fortnite hra na PC, Xbox One, PS4, SWITCH

Free to play hru Fortnite si můžete zahrát doslova na libovolné platformě. Všude je hra zdarma ke stažení, ale pozor u herních konzolí, kde si musíte za přístup k online službě zaplatit.
Můžete se také zeptat, na co jde fortnite?
Na kterých androidech si Fortnite zahrajete?
  • Samsung Galaxy: S7 / S7 Edge, S8 / S8+, S9 / S9+, Note 8, Note 9, Tab S3, Tab S4.
  • Google: Pixel / Pixel XL, Pixel 2 / Pixel 2 XL.
  • Asus: ROG Phone, Zenfone 4 Pro, 5Z, V.
  • Huawei: Honor 10, Honor Play, Mate 10 / Pro, Mate RS, Nova 3, P20 / Pro, V10.

Jak hrát Fortnite zdarma?

Ne, nehledejte předběžný přístup na Steamu, musíte přímo na oficiální stránky a tady si buďto koupit jeden z balíčků, které vám přístup do hry zajistí, nebo hrát bezplatný mód Battle Royale. Plná hra pak už bude kompletně free-to-play. Fortnite nepřestává překvapovat.
Jak si nainstalovat Fortnite?
Jak nainstalovat Fortnite na zařízení Android

Launcher si můžete stáhnout z oficiálních stránek Epic Games Store, zde. Klikněte na „Stáhnout" v pravém horním rohu obrazovky a poté si stáhněte soubor EpicGamesApp. apk do svého zařízení Android.

Jak si stáhnou Fortnite?

Instalátor se jmenuje právě Epic Games a po jeho instalaci je prostřednictvím této aplikace možné nainstalovat samotnou hru Fortnite. Instalátor je možné formou . APK souboru stáhnout také z oficiálních stránek studia Epic Games. Po otevření adresy fortnite.com/android dojde ke stažení instalátoru.

By Esmerolda

Similar articles

Jak stáhnout Fortnite na tablet? :: Jak nainstalovat Windows 7 zdarma?
Užitečné odkazy