Domovská stránka > J > Jak Pridat Přátelé Do Apple Watch?

Jak pridat přátelé do Apple Watch?

Přidávání přátel

Klepněte na ikonu Účet , pak na tlačítko Přidat a zadejte kontaktní informace svého přítele. Anebo můžete přátele vybrat ze seznamu doporučených kontaktů. Můžete přidat až 40 přátel. Po výběru přátel klepněte na Odeslat.

Přečtěte si více

Související článek

Proč je Apple tak úspěšný?

Apple tvrdě pracuje na výzkumu a vývoji. Výdaje se zvyšují, i když v současné době do této oblasti investuje velké prostředky. Finanční úspěch souvisí se schopností společnosti Apple investovat velké prostředky do výzkumu a vývoje.

Jak zvysit kalorie na Apple Watch?

Změna cílů

Otevřete na Apple Watch aplikaci Aktivita . Otáčením korunkou Digital Crown se posuňte na konec obrazovky a klepněte na Změnit cíle. nastavte cíl a pak klepněte na tlačítko Dále.
Jak Apple Watch počítají kalorie?
Dosáhni osobního cíle v počtu kalorií spálených při aktivitě, a uzavři tak kroužek Pohyb. Apple Watch sledují kalorie, které spálíš při aktivitě. Počítají se všechny druhy pohybu od chůze po schodech do kanceláře přes hraní s dětmi až po uklízení v garáži.

A další otázka, jak presne jsou chytre hodinky?

Chytré hodinky vám nejspíš velmi přesně změří chůzi, běh a další dlouhotrvající aktivity ve střední až vyšší intenzitě. Nižší přesnost lze očekávat u intervalových tréninků, u jízdy na kole a u celkového odhadu energetického výdeje, který bývá u chytrých hodinek často podhodnocený.
Jak zhubnout s Apple Watch?
Nastavte si cíl

U celkového pohybu si nastavte cíl libovolně sami. Začněte zlehka - klidně podle předvolených možností. Po prvním týdnu se vám Apple Watch připomenou, abyste upravili denní cíl podle skutečného pohybu. To už budete mít přehled o tom, kolik kalorií průměrně za den skutečně spálíte aktivně.

Související článek

Jak vratit penize Apple?

Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

A další otázka, jak pouzit vysilacku na apple watch?

Na hodinkách Apple Watch otevřete aplikaci Vysílačka . Klepněte na jméno přítele. Stiskněte a držte tlačítko Hovořit a potom mluvte. Pokud je přítel na příjmu, na jeho Apple Watch se otevře Vysílačka a přítel uslyší, co řeknete.
Někdo se také může ptát, jak dostat whatsapp do apple watch?
Získání aplikací pomocí iPhonu spárovaného s Apple Watch
  1. Na iPhonu otevřete aplikaci Watch.
  2. Klepněte na panel Moje hodinky.
  3. Přejděte na aplikaci, kterou chcete přidat. Aplikace, které můžete nainstalovat, se zobrazují v části Dostupné aplikace.
  4. Aplikaci přidáte do hodinek klepnutím na Instalovat.

Někdo se také může ptát, jak cist whatsapp na apple watch?

Jakmile WatchChat na Apple Watch spustíte, tak na vašem iPhonu otevřete aplikaci WhatsApp. Zde pak v levém dolním rohu obrazovky klepněte v menu na Nastavení. Dále pak vyhledejte a klepněte na kolonku WhatsApp Web/počítač. Na další obrazovce pak klepněte na modré tlačítko Propojit se zařízením a autorizujte se.
Jak nastavit krouzky na Apple Watch?
Na svých Apple Watch spusťte aplikaci Aktivita a dlouze stiskněte kroužky. Klepněte na položku Změnit denní cíl a za pomoci tlačítek + a – na displeji změňte počet aktivních kalorií, které musíte za den spálit. Po dokončení klepněte na Aktualizovat.

Lidé se také ptají, kolik kalorií si nastavit na apple watch?

Apple Watch podle vašich osobních údajů – výšky, váhy, pohlaví a věku – vypočítávají, kolik spálíte kalorií, ale i další hodnoty. Až si budete chtít osobní údaje aktualizovat, otevřete na iPhonu aplikaci Watch. Klepněte na panel Moje hodinky a pak na Zdraví > Zdravotní profil.

By Eatton Shripal

Similar articles

Jak nejlepe vyuzit Apple Watch? :: Jak aktivovat data na mobil CZ?
Užitečné odkazy