Domovská stránka > J > Jak Se Vypina Macbook Air?

Jak se vypina Macbook Air?

Z řádku nabídek vyberte příkaz Apple () > Vypnout. Stiskněte zapínací tlačítko (®) a v zobrazeném dialogu klepněte na příkaz Vypnout.

Přečtěte si více

Související článek

Proč se vypíná iPhone?

Úroveň nabití baterie a její stáří souvisí s vypínáním telefonu. K tomuto jevu dojde, když je baterie téměř vybitá a v chladném prostředí.

Jak uspat Macbook Air?

Uspání a probuzení Macu
  1. Vyberte nabídku Apple > Uspat.
  2. V případě notebooku Mac jednoduše zavřete displej.
  3. Pokud to vaše klávesnice umožňuje, stiskněte kombinaci Alt-Cmd-klávesa vysunutí média . Tip: Pokud je váš Mac vybaven Touch Barem, můžete na Control Strip přidat tlačítko Uspat.
Pokud jde o toto, jak uspat imac?
(Chcete‑li iMac vypnout, použijte příkaz Apple > Vypnout. Můžete ho také uspat příkazem Apple > Uspat.)

Jak se dělá na Macbook?

Konkrétně zavináč napíšete kombinací Alt + 2. Zavináč je na klávese 2 navíc znázorněn a všechny znaky, které jsou na klávesách na této pozici, napíšete právě s kombinací stisknutých kláves s Altem. Klávesa Alt se v prostředí macOS označuje jako Option a nese znak ⌥.
Jak se restartuje MacBook?
Kdekoliv v rámci operačního systému macOS klepněte v levém horním rohu na ikonu . Jakmile tak učiníte, tak se zobrazí rozbalovací menu, ve kterém klepněte na možnost Restartovat... Zobrazí se malé okno, ve kterém už jen stačí klepnout na tlačítko Restartovat.

Související článek

Co je MacBook Air?

Apple MacBook Air 13 Grey MGN63ZE/A je stylový notebook s 33,8cm (13,3) displejem.

Jak probudit Mac?

Zapněte a vypněte Mac
  1. Podržte tlačítko pro vynutí dokud se MacBook nevypne.
  2. Chvíli počkejte, a poté opět toto tlačítko podržte, dokud se Mac nezapne.
A další otázka, jak nastavit mac aby se nevypinal?
Funkce, pomocí které si můžete nastavit, aby se Mac nepřevedl do režimu spánku, se nazývá Caffeinate. Název Caffeinate je samozřejmě odvozen od slova Caffee (káva) – vaše zařízení si tedy dá pomyslnou kávu a bude vzhůru do té doby, dokud to bude potřeba.

Jak nastavit vypnutí Macu?

K tomuto opatření můžete sáhnout v případech, kdy chcete mít jistotu, že se Mac vypne, pokud nepracujete, a zapne se před vaším příchodem do práce. Na Macu vyberte nabídku Apple > Předvolby systému, klikněte na „Úspora energie" a potom na Rozvrh. Vyberte volby, které chcete použít.
Jak vypnout a zapnout MacBook?
MacBooky s funkčními klávesami

Na pravém konci klávesnice je fyzické tlačítko napájení. Podržením tohoto tlačítka se váš MacBook zapne. Případně, pokud používáte MacBook Pro 2018 nebo MacBook Air 2018, počítač zapnete stisknutím libovolné klávesy na klávesnici nebo kliknutím na trackpad.

Jak se zapina iMac?

Chcete-li začít pracovat s Macem budete jej muset nejdřív zapnout. Umístění zapínacího tlačítka se liší v závislosti na typu počítače a také na roku výroby. Mac Pro má zapínací tlačítko na přední straně, iMac a Mac mini na zadní, MacBook Air nebo MacBook Pro pod víkem.

By Puttergill Flug

Similar articles

Jak zamknout obrazovku Mac? :: Jak fungují LED žárovky?
Užitečné odkazy