Domovská stránka > J > Jak Nastavit Hlas Pro Siri?

Jak nastavit hlas pro Siri?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Přejděte do Nastavení > Siri a hledání. Klepnutím na Jazyk změníte jazyk, který Siri používá pro požadavky a hlasové odezvy. Klepnutím na Hlas Siri změníte hlas, kterým Siri mluví.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak zapnout Siri na iPhone 13?

Pro aktivaci či deaktivaci musíte zavítat do nastaveni – Siri – Povolit „Hey Siri". Poté budete odkázáni na nastavení hlasového povelu, který bude přímo dělaný pro váš hlas.
Jak prijmout hovor se Siri?
Stiskněte postranní tlačítko, tlačítko spánku (v závislosti na modelu) nebo libovolné tlačítko hlasitosti. Hovor můžete přijmout i po vypnutí zvuku, dokud nebude přesměrován na záznamník.

Co vše umí síry?

7 věcí, které umí Siri, a vy jste o nich možná neměli nejmenší...
  • Přiřazení rodinného vztahu. V případě, že Siri zadáte příkaz, aby někomu zavolala, tak musíte vyslovit jméno kontaktu, kterému má zavolat.
  • Matematické výpočty.
  • Diskrétní Siri.
  • Hledání v různých vyhledávačích.
  • Správné nastavení výslovnosti jmen.
  • Hod kostkou.
Kdo mluví Siri?
Karen Jacobsenová namluvila Siri.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak si povidat se Siri?

Otevřete Nastavení na iPhonu nebo iPadu a přejděte dolů na Siri a vyhledávání. Abyste umožnili aktivaci hlasovým příkazem, zapněte přepínač Čekat na vyslovení „Hey Siri". Pokud chcete vyvolat Siri přes tlačítko plochy, zapněte Spustit Siri tlačítkem plochy.
Lidé se také ptají, jak učit siri?
Aktivujeme Siri (buď hlasem řekneme větu „Hey, Siri! " a nebo použijeme gesto pro její vyvolání). Nyní Siri řekneme příkaz „Change pronunciation of Zlatíčko". Siri se vás dotáže, jak by teda měla Zlatíčko vyslovovat.

A jak vypnout jméno volajiciho iphone?

Otevřete Nastavení a najděte Telefon. Hned první položkou v sekci Hovory je „Oznamovat hovory„. Po kliknutí se vám ukáže nastavení funkce, kde si můžete vybrat mezi Vždy, Sluchátka a auto, Jen sluchátka, či Nikdy. Vyberte si možnost, která vám vyhovuje.
Když to vezmeme v úvahu, kdy bude siri v češtině?
V minulosti se několikrát spekulovalo o tom, že Google naučí svého Asistenta konečně česky. Později se však byly tyto zprávy vyvráceny a stejný případ je i u Applu. Česká Siri měla přijít už před několika lety a stále nic. Až v posledních týdnech mají jablíčkáři kapku naděje.

Jak vypnout Siri na iPhone?

Návod: Jak vypnout Siri na zařízeních iPhone a iPad
  1. Zvolte položku nastavení a přejděte na kartu „Obecné".
  2. Vyberte nabídku s názvem Siri a přepněte přepínač „Siri" do polohy vypnuto.
  3. Potvrďte vypnutí hlasové asistentky Siri.

By Rand Mcgibbon

Similar articles

Jak nastavit VPN server? :: Jak se ovlada Siri?
Užitečné odkazy