Domovská stránka > J > Jak Odinstalovat Licenci Office?

Jak odinstalovat licenci Office?

Odinstalace Office z Nastavení ve Windows 10
  1. Vyberte Start > Nastavení > Aplikace.
  2. V části Aplikace a funkce vyberte verzi Office, kterou chcete odinstalovat. Poznámka: Pokud jste si nainstalovali sadu Office, třeba Office pro domácnosti, nebo máte předplatné Office, vyhledejte název této sady.
  3. Vyberte Odinstalovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak odinstalovat WebView?

Chcete-li odinstalovat veřejnou verzi systému, přejděte do otevřeného nastavení. Systém má webové zobrazení. Můžete klepnout na další možnosti a odinstalovat aktualizace.

Když to vezmeme v úvahu, jak změnit product key office 2010?

Po spuštění aplikace Microsoft Office Word 2010 se přepneme do záložky "Soubor" a poté na položku "Nápověda". Dále v okně "Nápověda" klikneme na nápis "Změnit kód Product Key". Zadáme kód Product Key a klikneme na "Pokračovat". Po dokončení klikneme tlačítko na "Zavřít".
Jak nainstalovat Windows 10 Po výměně disku?
Pokud chcete po výměně pevného disku přeinstalovat Windows 10, můžete pomocí nástroje pro vytváření médií vytvořit zaváděcí jednotku USB z ISO. Zkontrolujte, zda je na vaší jednotce USB dostatek místa na disku.

A jak se zbavit vodoznak aktivujte windows?

Jak odstranit vodoznak na ploše ve Windows 10 Insider Preview
  1. Program, který použijeme, se jmenuje Universal Watermark Disabler. Stáhněte .
  2. Otevřete stažený soubor.
  3. Spustí se malé okno, v jehož pravém rohu je tlačítko Install, na které klikněte.
  4. Nyní už zbývá se jen opět přihlásit a vodoznak je z plochy odstraněn.
Jak zjistit jestli mám aktivovaný Windows?
3. Zkontrolujte stav aktivace systému Windows pomocí příkazového řádku nebo prostředí PowerShell
  1. Otevřete nabídku Start.
  2. Vyhledejte příkazový řádek nebo PowerShell.
  3. Zadejte následující příkaz a zdarma Vstoupit .
  4. Pokud je systém Windows aktivován správně, zobrazí se dialogové okno „Zařízení je trvale aktivováno".

Související článek

Jak získat MS Office zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko ke stažení na postranním panelu, budete přesměrováni na webové stránky Office. Pokud již máte účet Microsoft, přejděte na aplikace Office.

Co je druhotná licence Windows?

Druhotná licence (tzv. použitá licence) je licence, která je vykoupena od společností, které již licenci nevyužijí, např. z důvodu přechodu na novější software. Tyto licence mohou být v souladu s evropskou směrnicí dále legálně přeprodávány.
Jak funguje elektronická licence?
Co je to elektronická licence? Elektronická licence je běžný software. Místo krabice s médiem však dostanete odkaz ke stažení softwaru a dále kód pro jeho aktivaci. V případě platby kartou lze software zakoupený ve formě elektronické licence ihned stáhnout a používat – na elektronickou licenci tak nečekáte.

Když to vezmeme v úvahu, co je to esd windows?

Zkratka ESD = Electronic Software Distribution znamená, že produkt není distribuován jako klasická krabicová verze (box), ale formou elektronické licence, kdy klient obdrží aktivační (sériový) klíč a to buď emailem (nejčastěji) nebo poštovní zásilkou na CD-ROM či vytištěný.
Jak přenést Windows na jiný disk?
V hlavním menu na záložce Create a Backup klikněte na "Clone this disk..." V části "source" vyberte, které části původního disku chcete klonovat. V části "destination" klikněte na "Select a disk to clone to..." a vyberte nový disk, na který chcete klonovat. Pak klikněte na další.

Někdo se také může ptát, jak přenést windows na nový počítač?

Pokud chcete přenést svůj Windows 10 licence ze starého na nový počítač, vše, co musíte udělat, je deaktivovat nebo odinstalovat Windows 10 licenci na starém počítači a poté aktivujte Windows 10 na vašem novém PC.

By Michale

Similar articles

Jak vypnout antivirovou ochranu? :: Jak převést digitální licenci Windows 10?
Užitečné odkazy