Domovská stránka > J > Jak Odemcit Iphone?

Jak Odemcit iPhone?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Proč mi nefunguje svítilna?

Je dost možné že je to tzv. „bug" telefonu po restartování/ vypnutí a zapnutí mobilu. Zkuste zařízení restartovat, u mne to pomohlo, po restartování by měla svítilna opět fungovat jako předtím.
Jak rozsvítit mobil?
Je to totiž tak jednoduché, jako vyvolat nějaké to „menu" vašeho mobilního telefonu (to kde jsou upozornění/notifikace) a tam stisknout ikonku svítilny. V rozumně vytvořených rozhraních bývá dostupná snadno, byť v minulosti tomu tak nebylo.

Jak dát Siri do češtiny?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Přejděte do Nastavení > Siri a hledání. Klepnutím na Jazyk změníte jazyk, který Siri používá pro požadavky a hlasové odezvy. Klepnutím na Hlas Siri změníte hlas, kterým Siri mluví.
Jak se ovlada Siri?
Po počátečním nastavení můžete Hlasové ovládání zapnout nebo vypnout tak, že řeknete „Hey Siri", použijete zkratku zpřístupnění nebo přejdete do Nastavení, vyberete Zpřístupnění a potom Hlasové ovládání. Nemůžete používat Siri a Hlasové ovládání současně. Když tedy používáte Hlasové ovládání, nemůžete se Siri mluvit.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Pokud jde o toto, na co pouzivat siri?

Síra se používá převážně k výrobě střelného prachu, zápalek a jako dezinfekční prostředek k tzv. síření sudů (popř. včelích plástů). Dále se využívá například v lékařství ve formě sirných mastí, které se používají proti kožním chorobám.
Jak vypnout notifikační diodu?
Zkuste se podivat v aplikaci do Nastaveni - a temer dole je polozka Hlavni LED ovladani - mel by byt vybrany Light Flow.

Co to je notifikační dioda?

Notifikační LED dioda je malé světýlko usnadňující přehled nad novými notifikacemi (zpráva, zmeškaný hovor, upozornění z aplikací). Nejčastěji se nachází nad displejem, v některých případech ale výrobce volí i jinou možnost, například umístění v zapínacím tlačítku na boku telefonu.
Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout svetelne oznameni?
Možnost 1: V aplikaci Nastavení
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Oznámení Nastavení aplikace.
  3. V sekci Nejnovější najdete aplikace, které vám nedávno odeslaly oznámení.
  4. Klepněte na aplikaci.
  5. Zapněte nebo vypněte oznámení aplikace.

Jak vypnout Blikani u oznameni?

Pro uživatele Samsungu je postup následující: Nastavení/Mé zařízení/ Usnadnění/ Upozornění Bleskem, zatímco majitelé novějších LG modelů by měli hledat notifikaci bleskem pod Nastavení/Přístup/ Slyšení/ Upozornění bleskem. Ať už máte jakýkoliv model, měli byste začít hledat tuto funkci v menu nastavení usnadnění.

By Serene

Similar articles

Jak zapnout mikrofon v notebooku? :: Jak nastavit diodu na iPhone?
Užitečné odkazy