Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Spustit Video?

Proč mi nejde spustit video?

Existuje celá řada důvodů, proč nemůžete videa z paměti svého smartphonu přehrát. Mohou souviset s poškozenou aplikací odpovědnou za přehrávání multimédií, se zastaralým operačním systémem i s poškozením paměťové karty, na které jsou videa uložena.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak povolit Flash v opeře?

Klikneme v levé části adresního řádku na ikonu zámku. Krok 2: Otevře se nám okno, kde klikneme na výsuvnou lištu v kolonce flash, v ní následně klikneme na "Povolit".
Jak zakázat Adobe Flash Player?
Vyřazení Adobe Flash Player Pluginu a Google Chrome.
...
google Chrome
  1. Napište chrome:plugins do adresního řádku k otervření stránky s pluginy.
  2. Na stránce Plugins se objeví, Find Flash listing výčet.
  3. K naprostému zakázání Adobe Flash klikněte na odkaz Disable.
  4. ke znovupovolení Adobe Flash Playeru klikněte na odkaz Enable.

Lidé se také ptají, jak nainstalovat plugin?

Instalace se provádí v administraci v sekci "Pluginy" – "Instalace pluginů". Před instalací si můžete prohlédnout doporučené pluginy a nejčastěji používané. Pokud znáte název konkrétního pluginu je možné jej vyhledat v poli "Hledat pluginy". V tomto poli lze hledat i dle klíčového slova (doporučujeme angličtinu).
Pokud jde o toto, kde najdu pluginy?
Klikněte na ikonu nastavení a otevřete stránku Pluginy Chrome. Tím se jediným kliknutím otevře stránka Pluginy. Proč se obtěžovat přidáním samostatného rozšíření pro něco, co potřebuje pouze dvě kliknutí v nabídce prohlížeče Google Chrome?

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Co je modul plug in?

Zásuvný modul neboli plugin, také plug-in (neologismus vytvořený z anglického slovesa to plug in – zasunout) je software, který nepracuje samostatně, ale jako doplňkový modul jiné aplikace a rozšiřuje tak její funkčnost. Plugin obvykle využívá připraveného rozhraní aplikace zvaného API.
Následně, jak si zahrát fishao?
Vše se odehrává v barevném světě, Fishao je totiž hra pro každého. Můžete hrát v turnajích, dokončit svůj fishdex chycením všech dostupných ryb v deseti oblastech. Některé oblasti se musí odemknout, ostatní jsou dostupné ze začátku. Můžete obchodovat s pruty, návnadami, položkami a vzhledy s ostatními hráči.

Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat flash player do windows 10?

Instalace Adobe Flash Playeru

Na stránce https://get.adobe.com/cz/flashplayer/ stáhnete zdarma nejnovější verzi programu. Ještě předtím ale doporučuji zrušit zaškrtnutí o volitelných nabídek. Poté klikněte na tlačítko Instalovat.
Můžete se také zeptat, proč nejde přehrát video na Čt?
Zařízení odpojte a zkuste video spustit znovu. Doporučujeme využívat prohlížeče Chrome a Firefox (OS Windows 8.1/10/11) nebo Safari (iOS, iPadOS a MacOS), a to v jejich aktuálních verzích. U ostatních prohlížečů nedokážeme zaručit správnou funkčnost.

Proč nejde přehrát video na YouTube?

Pokud nefunguje přehrávání videí na YouTube, je to s velkou pravděpodobností způsobeno nějakým problémem se zásuvným modulem Flash Player od společnosti Adobe, který je pro přehrávání videí potřeba. Tou nejjednodušší příčinou může být, že není nainstalován, což lze snadno vyzkoušet a spravit.

By Moina Hasim

Similar articles

Jak nastavit Windows Media Player jako výchozí přehrávač? :: Jak si vyzvednout MMS T Mobile?
Užitečné odkazy