Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Na 21H1?

Jak Aktualizovat na 21H1?

U zařízení s verzemi 2004 a 20H2, která dostávají aktualizace přímo z aktualizace Windows, se zařízení automaticky instalují do Windows 10 verze 21H1. Pokud se zařízení aktualizuje z Windows 10, verze 1909 nebo starší verze, nelze tento balíček pro povolení aktualizace funkcí nainstalovat ručně.

Přečtěte si více

Související článek

Jak aktualizovat systém Windows 7?

Systém Windows 7 je možné spustit pomocí Windows 7Zvolte Start.

Jak vybrat aktualizace Windows 10?

Vyberte položku: "Nastavení".
  1. Dále klikněte na "Aktualizace a zabezpečení".
  2. Zobrazí se nám základní položky pro správu aktualizací Windows 10:
  3. Klikneme na položku: Vyhledat aktualizace.
  4. Vyhledání aktualizací může trvat i několik hodin.
  5. Nalezené aktualizace se začnou automaticky stahovat.
Můžete se také zeptat, jak aktualizovat windows 7 na 10?
Bezplatný upgrade na „desítky"
  1. Musíte na daném počítači používat originální kopii Windows 7 či 8.1.
  2. Přejděte na stránku Stáhněte si Windows 10 a použijte tlačítko Stáhnout nástroj.
  3. Otevřete stažený soubor MediaCreationTool20H2.exe a vyberte možnost Upgradovat tento počítač.

Jak vynutit aktualizaci Windows 11?

Pokud se vám však nechce čekat, máte dvě možnosti, jak si Windows 11 nainstalovat již dnes. První možností je vyvolání aktualizace skrze nástroj Pomocník pro instalaci systému Windows 11, druhou variantou je stažení instalačního média pro čistou instalaci skrze nástroj Media Creation Tool.
Kde stáhnout aktualizace Windows 10?
Vyberte Start > Ovládací panely > Security > Security Center > Windows Update v Centru zabezpečení systému Windows. V okně Windows Update vyberte možnost Zobrazit dostupné aktualizace .

Související článek

Jak aktualizovat drivery?

Stiskněte a podržte název zařízení, které chcete aktualizovat, a poté vyberte příslušnou kategorii pro zobrazení názvů zařízení. Vyhledejte aktualizovaný software ovladače. Vyberte ovladač, který chcete aktualizovat.

Jak Aktualizovat na 21H2?

Před aktualizací na Windows 10 verze 21H2 pomocí balíčku povolení musíte používat Windows 10, verzi 2004, 20H2 nebo 21H1. Před použitím této aktualizace musíte mít nainstalované následující předpoklady: Servicing stack update for Windows 10, version 2004: Sept or a later servicing stack update.
Když to vezmeme v úvahu, jak se vyhnout windows 11?
Příkazem regedit otevřete Editor registru. Najděte následující klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate. Po kliknutí pravým tlačítkem myši zadejte Nový a následně DWORD. Zadejte jméno TargetReleaseVersion a hodnotu nastavte na 1.

Kdy vyjde Windows 10 21H2?

Ještě před koncem října jste si mohli nainstalovat Windows 10 verze 21H2. To ale platilo jen v případě, že jste se přidali do programu Windows Insider. Teď už si nové vydání Desítek oficiálně nainstaluje kdokoli, protože fáze testování November 2021 Update byla zakončena a Microsoft odklepnul vydání.
Jak spustit instalaci aktualizací Windows 10?
Pokud chcete na zařízení Windows 10 ručně vyhledat nejnovější doporučené aktualizace, vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizace & zabezpečení > Windows Aktualizace > Vyhledat aktualizace.

Pokud jde o toto, jak odinstalovat windows update?

Klikněte na tlačítko Start a vyberte možnost Nastavení. Klikněte na možnost Aktualizace a zabezpečení. Klikněte na odkaz Zobrazit historii aktualizací na pravé straně stránky. Klikněte na odkaz Odinstalovat aktualizace v levém horním rohu otevřeného okna Zobrazit historii aktualizací.

By Nasia Chhinderpal

Similar articles

Kde hledat aktualizace? :: Jak zjistit verzi ovladače grafické karty?
Užitečné odkazy