Domovská stránka > J > Jak Blokovat Stahování Z Google Play?

Jak blokovat stahování z Google Play?

Pokud vlastníte telefon s operačním systémem Android, máme pro vás řešení. Stačí jen správně upravit nastavení přímo v rozhraní Obchod Play. Na telefonu otevřete hamburgerovou nabídku v Google Play a zvolte položku Nastavení. Přepínač u položky Rodičovská kontrola nastavte jako aktivní.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Jak blokovat hry na mobilu?

Přihlaste se ke svému účtu Zabezpečení rodiny. Najděte člena rodiny a klikněte na Další možnosti > Čas u obrazovky > Aplikace a hry. Vyberte aplikaci nebo hru, kterou chcete omezit. Posuňte se dolů na Blokovat související weby a zaškrtněte políčko vedle webu, který chcete omezit.
A jak vypnout data na pozadí?
Zapnutí nebo vypnutí spořiče dat
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Síť a internet. Spořič dat.
  3. Zapněte nebo vypněte Spořič dat. Když je zapnutý spořič dat, ve stavovém řádku se zobrazí jeho ikona . V horní části aplikace Nastavení se také zobrazí oznámení.

Co znamenaji data na pozadi?

Abyste mohli používat aplikaci Obchod Play, je třeba v zařízení zapnout data na pozadí. To znamená, že aplikace mohou stahovat data za účelem budoucího využití, i když s nimi zrovna nepracujete. Nastavení se v jednotlivých verzích Androidu liší. Podívejte se, jakou verzi systému Android máte.
Jak zapnout data při volani?
Většina zařízení, která disponují čistým Androidem, má toto nastavení ukryto v sekci Mobilní sítě-Nastavení IMS-Hlas přes LTE (případně VoLTE). Někteří výrobci toto nastavení umísťují do nabídky Hovory, další pak přímo do nastavení aplikace pro volání (obvykle pojmenované jako Telefon).

Související článek

Jak blokovat volání na 1188?

Stejně jako u m-platby lze hovory na tato čísla blokovat. Tuto možnost najdete v samoobsluze. Pokud si nevíte rady, zavolejte na zákaznickou podporu a požádejte o omezení odchozích hovorů. Operátor na čísle 1188 vám blokování odmítne.

Pokud jde o toto, jak vypnout aplikace?

V případě aplikací třetích stran, které nejde zastavit (pokud ji zastavíte, automaticky se restartuje), můžete zkusit v sekci Nastavení-Aplikace použít volbu Vynutit ukončení.
Jak se zbavit předinstalovaných aplikací?
Na Androidu stačí podržet prst na aplikaci a zvolit „Odinstalovat". Na iPhonu a iOS zařízeních je postup podobný – podržte prst na ikoně aplikace, klikněte na zobrazený křížek a následně potvrďte smazání.

Lidé se také ptají, jak funguje blokace na whatsapp?

Zablokované kontakty vám už nebudou moct volat ani odesílat zprávy. Informace o poslední aktivitě (funkce Naposledy), vaše aktualizace stavu a jakékoli změny vaší profilové fotografie, které provedete, se zablokovaným kontaktům už nebudou zobrazovat.
Navíc, jak zapnout sledovani na iphonu?
K zobrazení dat uložených ve službě Významná místa budete muset zadat heslo k telefonu nebo použít Touch ID či vaše Face ID. Jde o dodatečné zabezpečení, které má pohlídat, že se k těmto datům dostanete jen vy. Jakmile potvrdíte svoji totožnost, telefon vám zobrazí seznam všech míst, která jste navštívili.

A další otázka, jak nastavit iphone pro dite?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na své jméno.
  3. Klepněte na Rodinné sdílení a potom na Přidat člena.
  4. Klepněte na Vytvořit dětský účet a potom na Pokračovat.
  5. Dokončete nastavení účtu podle pokynů na obrazovce. Jako Apple ID můžete použít e-mailovou adresu dítěte.

By Shewchuk

Similar articles

Jak vymazat historii v Teams? :: Jak si zablokovat aplikace?
Užitečné odkazy