Domovská stránka > J > Jak Udělat Výjimku Ve Windows Defender?

Jak udělat výjimku ve Windows Defender?

Přejděte na Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Zabezpečení Windows > Ochrana před viry a hrozbami. V části Nastavení ochrany před viry a hrozbami vyberte Správa nastavení a pak v části Vyloučení vyberte Přidat a odebrat vyloučení.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak obejít antivir?

V okně Nastavení ochrany před viry a hrozbami se můžete rozhodnout, zda-li antivirovou ochranu vypnete nebo zapnete. Obecně nedoporučuji mít jakýkoliv počítač s operačním systémem Windows bez antivirové ochrany.
Následně, jak zapnout zabezpečení windows?
Otevřete hlavní nabídku Start a do vyhledávacího pole napište Zabezpečení Windows. Rozklikněte pole Ochrana před viry a hrozbami a v sekci Nastavení ochrany před viry a hrozbami klikněte na Spravovat nastavení. Pak už stačí pouze aktivovat možnost Ochrana v reálném čase a Windows Defender je zapnutý.

Navíc, jak obnovit windows defender?

Řešení
  1. Přejděte na Start a otevřete services. msc.
  2. Vyberte službu Antivirová ochrana v programu Windows Defender.
  3. Ujistěte se, že je typ spouštění nastavený na Automaticky.
  4. Přejděte do nabídky Akce a vyberte Start. Pokud tato akce není dostupná, vyberte Zastavit.
Jak opravit Windows Defender?
Tady jsou kroky. Krok 1: Napište cmd ve vyhledávacím poli systému Windows 7/8/10 a kliknutím pravým tlačítkem myši spusťte tento program jako správce. Krok 2: V okně Příkazový řádek zadejte sfc / scannow příkazového řádku a stiskněte Enter klíč. Poté tento nástroj zahájí skenování systému.

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak udělat výjimku ve firewallu?

Přidání výjimek
  1. Na obrazovce Brána firewall - Rozšířený režim klikněte v části Výjimky na položku Přidat.
  2. Podle potřeby aktualizujte možnosti:
  3. Klikněte na tlačítko Uložit. Zobrazí se obrazovka Konfigurace brány firewall se seznamem výjimek, který zahrnuje novou výjimku.
Jak vypnout Windows Antivirus?
Vyberte Start a zadejte "Zabezpečení Windows" a vyhledejte ji. Ve výsledcích hledání vyberte aplikaci Zabezpečení Windows, přejděte na Ochrana před viry & hrozby a v části Nastavení ochrany před & viry vyberte Spravovat nastavení. Možnost Ochrana v reálném čase přepněte do polohy Vypnuto.

Jak pridat aplikací do vyjimek?

mělo by to být takto:
  1. Otevřete aplikaci Optimalizace.
  2. Přejděte do sekce Čistič.
  3. Nechte aplikaci provést skenování.
  4. Rozklepněte položku Soubory mezipaměti.
  5. Klepněte na danou aplikaci.
  6. Klepněte na položku Data v mezipaměti.
  7. Zvolte Přidat do výjimek.
Jak vypnout antivir Avast?
Krok 1: Spusťte Avast Free Antivirus ve Windows 10/8/7. Pak přejděte na jeho Ochrana rozhraní, kde můžete kliknout Štíty jádra zvolit základní obranu. Krok 2: Vyberte štít, který chcete vypnout nebo zastavit, a klikněte na přepínač.

Jak vypnout antivir Windows 7?

V programu Microsoft Windows Defender přejděte v menu na »Nástroje | Možnosti« a v levé části vyberte volbu »Správce«. Odškrtněte volbu »Používat tento program« a klikněte na tlačítko »Uložit«.

By Cecile

Similar articles

Jak spustit Defender? :: Jak dlouho vydrzi baterie v iPhone?
Užitečné odkazy