Domovská stránka > J > Jak Nastavit Trojklik Na Iphonu?

Jak nastavit Trojklik na iPhonu?

Přejděte do nastavení vašeho iPhonu/iPadu a zapněte funkci Zvětšení. Cesta je Nastavení => Obecné => Zpřístupnění => aktivujte Zvětšení. Na displeji se vám objeví pole se zvětšeným textem, čili funkcí lupy. Poklepejte třemi prsty najednou na displej a zobrazí se vám nabídka s několika možnostmi.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Následně, jak vypnout hlasového asistenta apple?

Zapnutí a vypnutí VoiceOveru
  1. Otevřete na Apple Watch aplikaci Nastavení .
  2. Otevřete Zpřístupnění > VoiceOver a zapněte VoiceOver. Chcete-li vypnout VoiceOver, poklepejte na tlačítko VoiceOver. Siri: „Turn VoiceOver on" nebo „Turn VoiceOver off".
Jak vypnout VoiceOver Mac?
VoiceOver můžete kdykoli zapnout nebo vypnout. Stiskněte kombinaci kláves Cmd-F5. Je-li funkce VoiceOver zapnuta, lze ji stisknutím této kombinace kláves vypnout.

Následně, jak vypnout hlasové ovládání?

Máte-li telefon s Asistentem Google, podržte tlačítko plochy, pak klikněte po sobě na ikony Prozkoumat (modrý obdélníček) a Možnosti (tři tečky nad sebou). Otevřete menu Nastavení a vyberte Telefon. Tak se dostanete k možnosti vypnout či zapnout Asistent Google a ovládat i funkci rozeznání hlasu OK Google.
Jak vypnout iPhone 7 Plus?
Jak zapnout a vypnout telefon
  1. Zapněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout, dokud se nerozsvítí displej.
  2. Zadejte PIN kód: Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje. SIM kartu odblokujete zadáním kódu PUK.
  3. Vypněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak vypnout iPhone 8 Plus?

Jak iPhone vypnout? podržte tlačítko Vypnout/Zapnout (boční tlačítko na nákresu níže) dokud se neobjeví na displeji posuvník. jakmile se posuvník objeví, přetáhněte jej vpravo ("slide to power off"). Tak zařízení vypnete.
Pokud jde o toto, jak vypnout iphone 13pro?
iPhone s tlačítkem plochy: Podržte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu). Potom přetáhněte jezdec. Všechny modely: Přejděte do Nastavení > Obecné > Vypnout a pak přetáhněte jezdec.

Jak zapnout iPhone kdyz nefunguje tlacitko?

Na iPhonu 7 nebo iPhonu 7 Plus
  1. Podržte boční tlačítko a tlačítko zeslabení hlasitosti, dokud se nezobrazí logo Apple.
  2. Pokud se telefon nezapne, podle těchto kroků zkontrolujte hardware a nabijte telefon. Možná budete muset nabíjet až hodinu.
  3. Pokud se telefon stále nezapíná, kontaktujte podporu Apple.
A jak nastavit touch id na plochu?
Přejděte do Nastavení > Touch ID a kódový zámek. Pokud jste přidali víc otisků, položte prst na tlačítko plochy a nechte otisk identifikovat. Klepněte na otisk a pak zadejte název (například „Mini") nebo klepněte na Smazat otisk.

A další otázka, jak se dostat do iphone?

Stiskněte a podržte tlačítko podle modelu svého iPhonu a současně iPhone připojte k počítači. Tlačítko nepouštějte. Stále tlačítko držte, dokud se na iPhonu neobjeví obrazovka režimu zotavení, pak ho teprve pusťte. Pokud uvidíte obrazovku vyžadující zadání kódu, musíte iPhone vypnout a začít znovu.

By Laing Fratcher

Similar articles

Jak vypnout režim spánku Windows 7? :: Jak vypnout Home Button na obrazovce?
Užitečné odkazy