Domovská stránka > J > Jak Dlouho Platí Předplacená Karta?

Jak dlouho platí předplacená karta?

Platnost předplacené karty samotné je 12 měsíců od posledního dobití. Když během této doby aspoň jednou kartu nedobijete, karta se zablokuje a telefonní číslo může být znovu použito na jiné kartě. Platnost předplacené karty se prodlužuje jen dobitím, placený hovor nebo SMS platnost neprodlouží.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak dlouho platí kredit?

Platnost kreditu je 10 měsíců.

Počítá se od posledního dobití karty. Kredit je nutné dobít, než vám vyprší platnost předplacené karty. Pokud během následujících 3 měsíců od vypršení platnosti kreditu (10 měsíců) svou kartu dobijete, vrátíme vám propadlý kredit do 5 dní. V opačném případě telefonní číslo úplně zrušíme.
Jak často musím dobíjet Twist kartu?
Jak často musím dobíjet SIM kartu (TWIST)?

Platnost TWIST SIM karty je vždy 1 rok od posledního dobití. Prodloužení platnosti je velice jednoduché, stačí jedenkrát za rok dobít kredit pouze za 200 Kč.

Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit platnost sim karty?

Při vypršení platnosti kreditu běží stále platnost karty do jejího vypršení, poté se karta deaktivuje, pokud vyprší kredit, ještě platná karta se reaktivuje novým dobitím, stejně tak se reaktivuje propadlý kredit. při jakékoli výši dobití je platnost kreditu 10 měsíců.
Jakou SIM kartu na data?
Předplacená karta pro děti

Obecně vzato všechny děti potřebují mobilní data. Zajímavou volbou je předplacená karta T-Mobile Twist 50 a 50. Balíček volání stojí 225 Kč, kdy máte k dispozici 50 minut a 50 SMS a 100 MB na první den použití.

Související článek

Jak vypada SIM karta?

Karta micro-SIM má rozměry 12 x 15 x 0,76 mm, zatímco standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm. Evropský institut pro telekomunikační normy vytvořil standard pro micro-SIM koncem roku 2003 a jeho počátky lze spatřovat již v roce 1998.

Jak dlouho trvá dobití kreditu?

Váš kredit bude dobit po vašem zaplacení během několika vteřin. Může se občas přihodit, že se dobití kreditu protáhne na pár minut. O úspěšném navýšení vašeho kreditu vás budeme informovat v SMS zprávě na telefonní číslo, které jste při dobíjení uvedli.
Někdo se také může ptát, jak aktivovat tarif na dlouho?
Stávající zákazníci s jiným tarifem si budou moci aktivovat tarif O2 NA! DLOUHO zasláním SMS ve tvaru TARIF NADLOUHO na číslo 999 111. Na tarif NA!

Můžete se také zeptat, co je go neomezeně?

GO neomezeně do všech sítí

První den máte volání do všech sítí + internet pro zprávy a chat zdarma. Poté stačit uskutečnit hovor nebo se připojit k internetu a na celý den máte neomezené volání do všech sítí v ČR a internet pro zprávy a chat.
Můžete se také zeptat, jak dlouho platí kredit u o2?
Platnost kreditu a SIM karty - Platnost předplacené karty je 12 měsíců od posledního dobití. Běžný kredit získaný standardním dobitím bude účastníkovi připsán nejpozději 24 hodin po dobití.

A další otázka, jak zjistit stav kreditu oskarta?

Zašlete SMS zdarma ve tvaru KOLIK KREDIT na číslo 7700.

By Berkman

Similar articles

Jak zjistit stav kreditu Opencall? :: Jak velký disk?
Užitečné odkazy