Domovská stránka > J > Jak Vypnout Aktivní Stav Na Whatsapp?

Jak vypnout aktivní stav na WhatsApp?

Změna nastavení soukromí
  1. Na zařízení typu: Android: Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Soukromí. iPhone: Klepněte na Nastavení > Účet > Soukromí.
  2. Následně můžete změnit: komu se bude zobrazovat čas vaší poslední aktivity (funkce Naposledy), komu se bude zobrazovat vaše profilová fotografie,

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypnout Seklou hru?

Nazývá se Pres Ctrl+Alt+Del.

Když to vezmeme v úvahu, proč nevyzvání whatsapp?

Zkontrolujte oznámení o hovorech

Musíte také zkontrolovat, zda je povoleno oznámení o volání WhatsApp nebo ne. K tomu stačí pouze stiskněte a podržte ikonu WhatsApp v nastavení aplikace. V zástupcích aplikací klepněte naikona informací o aplikaci (i) pro přístup na stránku s informacemi o aplikaci.
Můžete se také zeptat, co je to vocap?
Wacap (vocap, whatsapp) je mobilní aplikace pro psaní zpráv = chatování a také telefonování. Vše je zdarma, stačí mít pouze v mobilu internet. Na podobném principu jako whats app funguje i program Skype, Viber Messenger nebo Hangouts, který se ale spíše používá v počítači.

A další otázka, co je to push oznámení?

Push notifikace, nebo také "oznámení" jsou krátké informační zprávy, které se vám zobrazují na ploše počítače či obrazovce mobilního telefonu. Přijde-li vám nový e-mail a máte v aplikaci zatrženo "upozornit mě", přijde vám tzv. push notifikace.
Když to vezmeme v úvahu, co je what's up?
O společnosti WhatsApp

Přes 2 miliardy lidí ve více než 180 zemích používají aplikaci WhatsApp1 ke komunikaci s přáteli a rodinou – kdykoli a kdekoli. WhatsApp je zdarma2 a nabízí jednoduché, bezpečné a spolehlivé vedení hovorů a posílání zpráv, dostupné na telefonech po celém světě.

Související článek

Jak vypnout myš?

K deaktivaci lze použít nastavení počítače. Klepněte na tlačítko Start.

Jak nainstalovat WhatsApp bez SIM karty?

WhatsApp však můžete zprovoznit i na zařízeních, které nejsou slotem pro SIM kartu vybaveny, tedy například na tabletu. Nejprve jako obvykle nainstalujte WhatsApp z obchodu Play. Po instalaci po vás bude program chtít zadat telefonní číslo, na které zašle prostřednictvím SMS aktivační kód.
Někdo se také může ptát, jak si nainstalovat messenger?
Pokud chcete aplikaci Messenger používat, musíte si ji ze všeho nejdřív stáhnout z Google Play (v případě Androidu) nebo z App Store (u iOS). Jakmile aplikaci otevřete, vyberte možnost „Vytvořit nový účet".

Pokud jde o toto, jak nainstalovat whatsapp do mobilu samsung?

Aplikace WhatsApp Messenger je k dispozici jak pro iOS tak i pro Android. Apple nemám, takže návod je pro majitele telefonů s Androidem. Apku stáhnete na Google Play. Stačí kliknout na tlačítko Nainstalovat.
Můžete se také zeptat, jak dát whatsapp do tabletu?
Pokud aplikaci z jakéhokoli důvodu nemůžete najít v Obchodě Google Play, můžete přejít z tabletu na oficiální web WhatsApp a stáhnout si APK pro Android bez problémů. Po dokončení stahování APK klikněte na nainstalovat a otevřete jej.

Co znamená jedna carka na WhatsApp?

Odešlete-li zprávu kontaktu, který si vás zablokoval, zobrazí se vám u ní vždy jen jedna fajfka (zpráva odeslána), dvě fajfky (zpráva doručena) se vám nikdy zobrazovat nebudou.

By Latimore Bonamico

Similar articles

Jak spárovat WhatsApp? :: Jak zprovoznit WhatsApp?
Užitečné odkazy