Domovská stránka > J > Jak Prejit Na Starsi Verzi Ios?

Jak prejit na starsi verzi iOS?

Přejděte na vaše zařízení, a poté podržte v macOS klávesu Option (u starších zařízení Alt) a klepněte na možnost Obnovit a aktualizovat. Ve Windows v iTunes poté podržte Shift a klepněte na Obnovit a aktualizovat. Jakmile na tohle tlačítko klepnete, tak se spustí obnovování operačního systému iOS na vašem iPhonu.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Lidé se také ptají, jak si stáhnout ios 13?

Aktualizace iOS na iPhonu
  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru > Automatická aktualizace.
  2. Zapněte volby Stahovat aktualizace pro iOS a Instalovat aktualizace pro iOS.
Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iOS?
Smazání a opětovné stažení aktualizace

Pokud se nejnovější verzi iOS nebo iPadOS pořád nedaří nainstalovat, zkuste aktualizaci stáhnout znova: Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení]. V seznamu aplikací najděte aktualizaci. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.

Navíc, jak aktualizovat ios 93 5 do 10?

Pokud jste netrpělivý a chcete mít nový systém iOS 10 na svém zařízení co nejdříve, jděte do Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru, kde by vám měla být nabídnuta aktualizace na iOS 10. Pokud se tak nestane, zkuste zařízení restartovat a celou proceduru opakovat, což u některých uživatelů tohle pomáhá.
Pokud jde o toto, jak aktualizovat ios 93 6?
Jak je již standardem, aktualizaci si můžete stáhnout v kategorii Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru. Případně pak můžete zvolit cestu v podobě iTunes.

Související článek

Jak přejít na 5GHz Wi-Fi?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Jak z iOS 15 na iOS 14?

Přeinstalování iOS

Na klávesnici držíme tlačítko Option a klikneme na Obnovit v případě Macu. Uživatelé Windows potom drží Shift a klikají na obnovit. Vybereme stažený ipsw soubor s aktuálním systémem a necháme iTunes/Finder ověřit systém u Applu. Zařízení se restartuje a po zapnutí naskočí již s iOS 14.6.
Jak aktualizovat iPhone 6 na iOS 15?
Aktualizace na iOS 15 nebo iPadOS 15
  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru.
  2. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
  3. Klepněte na Nainstalovat.

Jak prejit na iOS 14?

Stiskněte a podržte horní tlačítko, dokud se zařízení nezačne restartovat. Podržte horní tlačítko, dokud zařízení nepřejde do režimu obnovení. Pro iPhone 8 nebo novější: Stiskněte a rychle uvolněte tlačítko pro zvýšení hlasitosti.
A jak udělat ios 13 na iphone 6?
Po nainstalování profilu a restartu iPhonu přejděte opět do Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru. Zde se vám již zobrazí možnost stáhnout iOS 13. Aktualizace proběhne tradiční způsobem; to znamená stáhnutí instalačního balíčku, po čemž následuje samotná instalace operačního systému iOS.

Někdo se také může ptát, jak stáhnout ios přes data?

Chcete-li upravit limit stahování aplikací z App Store přes mobilní data, postupujte takto:
  1. Otevřete aplikaci Nastavení na vašem iPhonu nebo iPodu touch s iOS 13 nebo na iPadu s iPadOS.
  2. Z hlavního seznamu vyberte Apple ID a pak iTunes a App Store.
  3. Klepněte na Stahování aplikací pod titulkem Mobilní data.

By Buehrer

Similar articles

Jak aktualizovat IPAD na iOS 13? :: Jak stáhnout fotky?
Užitečné odkazy