Domovská stránka > K > Kolik Stojí 3 D Tiskárna?

Kolik stojí 3 D tiskárna?

3D tiskárna pro domácnost nebo kutila je k dostání již od 5–6 tisíc. Na pokročilé modely pro drobné podnikatele si připravte alespoň 15 tisíc. Ty nejlepší 3D tiskárny s velkými zásobníky a vysokou přesností vás budou stát několikanásobek pořizovací ceny 3D tiskárny pro kutily a malé dílny.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

Co je lepší inkoustová nebo laserová tiskárna?

Laserová tiskárna je oproti inkoustové dražší. Pokud tisknete častěji, bude vám vyhovovat její rychlejší tisk oproti inkoustové tiskárně. Výhoda jsou také nižší pořizovací náklady na tisk. Toner je sice v mnoha případech dražší než inkoustová cartridge, ale v porovnání cena/počet vytisknutých stran vychází vždy lépe.
Můžete se také zeptat, jak často tisknout na inkoustové tiskárně?
Při občasném tisku vám postačí inkoustová tiskárna, ale nesmíte zapomínat na to, že u ní hrozí zasychání inkoustu. Proto se doporučuje vytisknout alespoň jednu stránku za týden. Pokud tisknete nepravidelně či méně než jednou týdně, raději zvolte tiskárnu laserovou.

Jakou tiskárnu pro domácí použití?

Vesměs správnou volbou pro domácí tiskárnu je právě inkoustová technologie. Je to díky všestrannosti a funkcím, které vám může tiskárna nabídnout. Jako úvodní je třeba vyvrátit často omílané dogma: Inkousty už nezasychají, jako bylo dříve běžné. I proto se spousta lidí v minulosti rozhodla přejít na laserovou tiskárnu.
Následně, kde se používá jehličková tiskárna?
Použití jehličkové tiskárny dnes

Dnes je můžeme najít v zařízeních jako jsou pokladny, bankomaty, nebo prodejní terminály. Jsou využívány také tam, kde je potřeba tisknout na traktorový papír s více kopiemi, ve skladových areálech a průmyslových podnicích pro tisk textu bez potřeby grafiky.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Jakou tiskárnu s tankovým systémem?

Za design chválíme multifunkci Canon Pixma G4300, za nejlepší rozlišení a nejkrásnější tisk fotografií Epson Eco Tank ITS L3050. Nejnižší cenu za multifunkci a inkoustovým tankovým zásobníkem zase zaplatíte za model HP Ink Tank Wireless 415.
Jakou tiskárnu si koupit?
Pro základní tisk dokumentů postačí 300 dpi, pokud však vyžadujete kvalitnější tisk grafických materiálů či fotografií, vyžadujte alespoň 1200 dpi, ideálně 2400 dpi. Mějte na paměti, že vyšší rozlišení znamená vyšší spotřebu inkoustu. Rychlost tisku - udává, kolik papírů je tiskárna schopná potisknout za minutu.

Jakou inkoustovou multifunkci?

Jak recenze tiskáren ukázaly, mezi nejlepší multifunkční inkoustové tiskárny patří Epson EcoTank L7180. Počítat musíte s vyšší pořizovací cenou, díky ekonomickému provozu však ušetříte až 90 % nákladů na inkoust. Ostatně startovací sada inkoustů údajně vydrží pro tisk až 1 500 fotografií (10 × 15 cm).
Jakou tiskárnu do kanceláře?
Právě laserové tiskárny jsou ideální do kanceláří, protože celkové náklady na tisk ve srovnání s těmi inkoustovými jsou u nich podstatně nižší. Tonery jsou sice dražší než inkoustové náplně, zato však disponují mnohem větším objemem.

Jakou tiskárnu se skenerem pro občasný tisk?

Pokud máte v plánu pouze občasný tisk, doporučujeme laserovou tiskárnu, zde díky použité technologie "zaschnutí" vůbec nehrozí. Tiskárnu můžete klidně rok nepoužívat a po opětovném zapojení bude bez problémů toner zase tisknout.

By Pinkerton

Similar articles

Jak se projevuje malware? :: Jak dlouho vydrží toner v laserové tiskárně?
Užitečné odkazy