Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Hdd?

Jak zobrazit HDD?

Spusťte Průzkumník Windows, přepněte na kartu »Zobrazení« a z nabídky zvolte »Možnosti«. V okně »Možnosti složky« přepněte na kartu »Zobrazení« a u položky »Skrýt prázdné jednotky« zrušte zatržítko. Nastavení potvrďte tlačítkem »Použít«.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zobrazit telefon v iTunes?

Pokud máte systém Windows nebo macOS Mojave, vaše zařízení se zobrazí v levém horním rohu okna iTunes. Pokud své zařízení v počítači nevidíte, přečtěte si, co dělat. Pokud máte k počítači připojeno více než jedno zařízení, klikněte na ikonu zařízení.

Jak zapojit více disku do PC?

Zásadní je redukce
  1. 2,5" HDD se používají v noteboocích a pro připojení prostřednictvím USB jim stačí základní typ redukce s jedním USB kabelem.
  2. 3,5" HDD jsou větší, masivnější a používané ve stolních PC. Neobejdou se bez dalšího napájení, a proto je součástí tohoto typu redukce druhý USB kabel.
Jak přidat SATA disk?
Rozhraní SATA má jednoduché klíčované kabely, tzn. dají se k disku a základní desce připojit pouze jedním způsobem. Dalším krokem tedy je připojení jednoho konce kabelu SATA k pevnému disku a druhého konce kabelu SATA k základní desce. A máte napůl hotovo.

Lidé se také ptají, jak nastavit nový hdd?

Inicializaci nového disku můžeme provést ve: Správa disků. Klikněte pravým tlačítkem myši na "Tento počítač" a v rozbaleném menu klikněte na položku "Spravovat". Otevřelo se Vám okno "Správa počítače". Zde klikněte v levé nabídce "Úložiště" a dále na "Správa disků".
Následně, jak naformátovat disk který není vidět?
Klikněte pravým tlačítkem myši na Neinicializováno a zvolte možnost Inicializovat. Po inicializaci se vám disk už zobrazí přímo ve složce Tento počítač a po naformátování jej můžete začít využívat dle své libosti.

Související článek

Jak zobrazit PNG?

Nejjednodušší způsob, jak otevřít soubor PNG, je použít univerzální prohlížeč souborů. Ten lze použít k otevření mnoha různých formátů souborů. Pokud soubor není kompatibilní, otevře se v jiném formátu.

A jak se dělá defragmentace disku?

Defragmentace počítače s Windows 10
  1. Na hlavním panelu vyberte vyhledávací panel a zadejte defrag.
  2. Vyberte Defragmentace a optimalizace jednotek.
  3. Vyberte diskovou jednotku, kterou chcete optimalizovat.
  4. Vyberte tlačítko optimalizovat .
A jak rozdělit disk?
Klikněte pravým tlačítkem na pevný disk, který chcete dělit, a vyberte „Zmenšit svazek...". V zobrazeném okně vám bude umožněno změnit pouze jednu hodnotu, což je „velikost zmenšení". Hodnota je udávána v megabajtech. O kolik megabajtů oddíl zmenšíte, tolik volného místa na disku získáte.

Můžete se také zeptat, jak zvětšit místo na disku?

Rozšíření diskového oddílu

Zobrazí se Průvodce rozšířením svazku, pokračujeme tlačítkem Další. Zde si můžeme vybrat o kolik MB chceme zvětšit vybraný oddíl. Pozn. Pokud číslo měnit nebudeme, oddíl se rozšíří na maximální možnou velikost.
Jak vytvořit partition na disku?
Vytvoření diskového oddílu
  1. V ovládacích panelech spusťte Nástroje pro správu.
  2. Vyberte správa počítače.
  3. Vyberte Uložiště
  4. Zvolte správa disků
  5. Klikněte pravým tlačítkem myši na volný nealokovaný prostor disku a zvolte vytvořit diskový oddíl.
  6. Stručný průvodce vás provede procesem vytvoření oddílu.

Co je to inicializace PS4?

Při inicializaci systému PS4™ jsou obnovena výchozí nastavení systému. Inicializace odstraní data uložená v systémovém úložišti a dále ze systému odstraní všechny uživatele a jejich data. Vyberte položku (Nastavení) > [Inicializace] > [Inicializovat systém PS4] a postupujte podle pokynů na obrazovce.

By Enrika

Similar articles

  • Jak zobrazit FPS ve hře?

    Tato možnost je ve výchozím nastavení zakázána, ale lze ji aktivovat v okně služby.

  • Jak zobrazit grafickou kartu?

    Pokud chcete zjistit mnoho informací o grafické kartě a dalších parametrech počítače, můžete z příkazového řádku spustit program dxdiag.

  • Jak Zobrazit URL?

    Přejděte na internet v počítači. Můžete vyhledat stránku. Ve výsledcích vyhledávání najdete název stránky. Chcete-li najít celou adresu URL, klikněte na adresní řádek v horní části prohlížeče.

  • Jak zobrazit zprávy na Instagramu?

    Když přepnete telefon do režimu letadlo, otevřete jej později. Aplikace nemá možnost potvrdit, že zprávu čtete. Pokud aplikaci po dokončení čtení zavřete, můžete režim letadla opět zapnout. Aplikace se připojí, ale přečtená zpráva se neodešle.

  • Jak zobrazit odebranou zprávu?
  • Jak zobrazit SMS?
  • Jak zobrazit historii stránky?
Jak nastavit App Store? :: Co je inicializace disku?
Užitečné odkazy