Domovská stránka > K > Kolik Stojí Licence Office?

Kolik stojí licence Office?

Microsoft Office 365 pro jednotlivce CZ od 879 Kč - Zboží.cz.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

A jak koupit outlook?

Aplikace Outlook je součástí kancelářského balíku Microsoft Office. V současné době ho můžete získat jednorázovým zakoupením Office 2019 nebo v rámci předplatného Office 365. Po zakoupení jednoho z těchto balíků obdržíte na svém Alza účtu aktivační kód, který je třeba použít na stránce pro uplatnění nákupu.
Pokud jde o toto, kde koupit mŠ word?
S předplatným Microsoft 365 získáte Word, Excel, PowerPoint, Outlook a 1 TB cloudového úložiště na osobu pro všechny své soubory, hudbu, fotky, videa a další obsah. Na všech svých zařízeních můžete sdílet a spolupracovat s ostatními.

Lidé se také ptají, jak zaplatit office 365?

Přejděte na Office.com/renew. Zvolte předplatné, které chcete prodloužit, a pak zvolte jednu z těchto možností: Prodlužte si předplatné hned, abyste zaplatili za celý rok Microsoft 365. Prodlužte si měsíční předplatné na $X.
Někdo se také může ptát, kde koupit excel?
S předplatným Microsoft 365 získáte Excel a k němu Word, PowerPoint, Outlook a 1 TB cloudového úložiště na osobu pro všechny své soubory, hudbu, fotky, videa a další obsah. Na všech svých zařízeních můžete sdílet a spolupracovat s ostatními.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Lidé se také ptají, jak získat zdarma office?

Používejte Office Online v prohlížeči; Je to zdarma

Chcete-li získat přístup k těmto bezplatným webovým aplikacím, přejděte na Office.com a přihlaste se pomocí bezplatného účtu Microsoft. Klepnutím na ikonu aplikace – například Word, Excel nebo PowerPoint – otevřete webovou verzi dané aplikace.
Pokud jde o toto, co je součástí ms office?
Patří mezi ně: Plné verze desktopových aplikací Office, jako je Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Publisher a Access pro počítače s Windows, a přístup k dalším funkcím OneNotu (funkce se můžou lišit).

Jaké Office pro Windows 10?

Tablet s Windows: Aplikace Office 2021 (Word 2021, Excel 2021, PowerPoint 2021, OneNote 2021, Outlook 2021, Publisher 2021 a Access 2021) vyžadují Windows 10. Aplikace Office Mobile (Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile a OneNote) vyžadují Windows 10.
Jak si stáhnout Outlook?
Jak stáhnout Outlook zdarma
  1. Klepnutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu přejděte na web Office.
  2. Klikněte na ZÍSKAT OFFICE (GET OFFICE).
  3. Klikněte na odkaz VYZKOUŠET OFFICE ZDARMA NA 1 MĚSÍC (TRY OFFICE FREE FOR 1 MONTH).
  4. Klikněte na tlačítko VYZKOUŠET NA 1 MĚSÍC ZDARMA (TRY 1 MONTH FREE).

Jak se dostat do Outlooku?

Přejděte na přihlašovací stránku Outlook.com a vyberte Přihlásit se. Zadejte svou e-mailovou adresu nebo telefonní číslo a vyberte Další. Na stránce Zadat heslo zrušte zaškrtnutí políčka Zůstat přihlášeni. Zadejte vaše heslo a vyberte Přihlásit se.

By Zenda Mccafferty

Similar articles

  • Kolik je 10mb s?

    Mnoho uživatelů se domnívá, že s rychlostí internetu 10 Mb/s mohou stáhnout skladbu o velikosti 10 MB za sekundu. Za ideálních podmínek bude stažení souboru trvat 8 sekund, ale ve skutečnosti bude 8krát pomalejší. Jinými slovy, 1 MB je 8 MB a 1 MB je 0,125 MB.

  • Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

    Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

  • Kolik je sleva na ISIC?

    Státem nařízená 50% sleva pro držitele průkazu ISIC do 26 let. Studenti do 26 let mohou získat 50% slevu z běžného jízdného, pokud mají průkaz ISIC. Sleva je neomezená a platí u všech dopravců v rámci České republiky.

  • Jak získat MS Office zdarma?

    Pokud kliknete na tlačítko ke stažení na postranním panelu, budete přesměrováni na webové stránky Office. Pokud již máte účet Microsoft, přejděte na aplikace Office.

  • Jak zálohovat licenci Office?
  • Jaká jsou v Office 365 sdílená cloudová úložiště?
  • Jak na Office 365?
  • Jaké Office pro Windows 10?
Jakou licenci Windows koupit? :: Kolik stojí Minecraft Bedrock?
Užitečné odkazy