Domovská stránka > J > Jak Nastavit Wi-Fi Router D Link?

Jak nastavit Wi-Fi router D Link?

Přejděte na tlačítko Setup a v levém menu zvolte položku Wireless settings. V dolní části administračního rozhraní zvolte tlačítko manual Wireless Network setup. V sekci Wireless Network settings – Wireless Network Name si nastavte název Vaší nové bezdrátové sítě (předvyplněno „Dlink“).

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

A další otázka, jak nainstalovat nový wi-fi router?

Zakoupili jste si nový router a nevíte si rady s jeho zapojením ?
  1. router umístíme na požadované místo ( ideálně mezi místnosti kde chcete mít nejlepší pokrytí ) a zapojíme jej do zásuvky na 230 V.
  2. přívodní ETHERNET / UTP kabel zapojíme do portu WAN (internet) do routeru, ten bývá jako jediný barevně odlišený
A jak připojit telefon k modemu?
Připravte si bílý kabel, který jste dostali v krabici společně s modemem. Jeden konec bílého kabelu zapojte do telefonní zásuvky ve zdi. Druhý konec bílého kabelu zapojte do modemu, do šedého vstupu „DSL" na zadní straně. Kulatý konec napájecího adaptéru (trafa) od modemu zapojte do vstupu označeného „Power".

Jak spustit modem?

Postup pro Windows 10
  1. Ujistěte se, že na SIM kartě máte vypnutý PIN kód. Modem připojte do počítače, který je připojený k internetu. Tím dojde ke stažení správných ovladačů.
  2. V Nastavení Windows 10 v nabídce Síť musíte mít povolenou Mobilní síť. Potom stačí vybrat možnost připojit se.
Jak nastavit modem?
Nejprve zapojíme router do napájení a pokud máme zezadu tlačítko pro zapnutí router zapneme. Router nám rozsvítí nějaké kontrolky, to znamená že se opravdu zapnul. Počkáme pár minut, aby měl dostatek času na plné rozběhnutí. Do modrého portu, nebo portu označeného WAN zapojíme kabel, který k nám vede OD poskytovatele.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Co je to pevny Internet VDSL?

VDSL nebo VHDSL (anglicky Very High Speed DSL) je DSL technologie umožňující rychlejší datový přenos přes existující telefonní vedení (plochý nekroucený kabel nebo kroucená dvojlinka), což zjednodušuje její nasazení, protože není nutné pokládat nové kabely.
Jak zjistím jestli mám ADSL nebo VDSL?
Tuto informaci najdete na typovém štítku samotného modemu, který bývá nalepený na spodní straně modemu.

Jaký modem pro 02?

O2 modem
  • ZTE H267A. Zcela nové kompletní balení z distribuce O2. Dostanete úplně ten stejný zafóliovaný modem, jako na pobočce O2.
  • O2 Smart Box 186242. Výkonný modem pro VDSL linky od O2. Podporuje rychlosti až 250Mbit/s.
  • ZTE H168N. Zánovní ADSL a VDSL modem pro linky od O2, T-Mobile i Vodafone. O2 distribuce.
A jak vytočit číslo na pevné lince?
Pokud budete volat do jiného UTO, budete také vytáčet číslo bez nuly – například 2 11111111. Pokud budete volat na mobil, budete také vytáčet číslo bez nuly – například 601 123456. Pokud budete volat do zahraničí, vytočíte číslo stejně jako dosud – z pevné sítě se dvěma nulami nebo z mobilu se dvěma nulama či znakem +.

Navíc, jak zadat plus na pevné lince?

Výhody pevné linky od Vodafonu

Za aktivaci zaplatíte jen jednorázový poplatek 99 Kč. Pevná linka funguje s jakýmkoliv telefonem s možností tónové volby a standardním konektorem. Nic vám neuteče. Všechny zmeškané hovory najdete v hlasové schránce, stačí jen vytočit *68.

By Palma Brininger

Similar articles

Jak mezi sebou komunikuji kočky? :: Jak zapojit DSL zásuvku?
Užitečné odkazy