Domovská stránka > J > Jak Stahovat Do Documents?

Jak stahovat do Documents?

Otevřete prohlížeč v aplikaci Documents by Readle a do adresního řádku napište y2mate.com. Do pole na stránce vložte odkaz na YouTube video či písničku a klikněte na „Start“. Vyberte z nabídky požadovanou kvalitu staženého videa.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

A jak natacet predni i zadni kamerou?

Další aplikací pro nahrávání videa z obou kamer je Dual Camera. Jedná se o snadno použitelnou aplikaci, která dokáže pořizovat fotografie a videa s předním i zadním fotoaparátem. Tato aplikace má také omezení, protože nemusí fungovat na telefonech s čipovými sadami bez Snapdragonu.
Když to vezmeme v úvahu, jak udělat smycku iphone?
Otevřete Live Photo. Klepněte na tlačítko Live Photos v blízkosti horní části obrazovky. Zvolte Smyčka, Odrážení nebo Dlouhá expozice.

Někdo se také může ptát, jak otocit kameru při videu?

Chcete-li tak učinit, poklepejte dvakrát na obrazovku během nahrávání. Obě funkce jsou jasným důkazem toho, že Instagram kopíruje Snapchat. A to je pravděpodobně důvod, proč je Instagram zveřejňuje v tichosti.
Pokud jde o toto, co je to youtube vanced?
YouTube Vanced byl vlastně YouTube s integrovaným adblockem, umožňoval nerušené sledování obsahu bez nutnosti předplácení YouTube Premium. Odstraňování reklam bylo jen jednou z funkcí YouTube Vanced, aplikace uměla také přeskakovat pasáže videí, které byly sponzorované a odstraňovat ze stránky reklamní bannery.

Související článek

Jak stahovat hry na Xbox 360 zdarma?

V konzoli se můžete přihlásit do služby Xbox Live. Pokud chcete procházet hry nebo v nich vyhledávat, přejděte do sekce Hry. Pomocí procházení nebo vyhledávání přejděte na hru, doplněk nebo ukázku hry a poté vyberte položku, kterou chcete stáhnout. Kliknutím na tlačítko Potvrdit stáhněte.

Můžete se také zeptat, jak funguje copyright na youtube?

První pravidlo autorského práva

Autoři by měli nahrávat pouze videa, která sami vytvořili nebo která jsou oprávnění používat. To znamená, že by neměli nahrávat videa, která nevytvořili, nebo ve svých videích bez potřebného oprávnění používat obsah, ke kterému autorská práva vlastní někdo jiný.
Jak obejít autorská práva na YouTube?
Pokud máte v plánu použít ve videu materiál chráněný autorským právem, zpravidla k tomu budete muset nejprve získat oprávnění. YouTube vám nemůže pomoci tato práva získat, ale můžeme vám pomoci najít subjekty, které vám je mohou poskytnout. Tento proces musíte vyřešit sami nebo s pomocí právníka.

Co mám dělat když mi nejde YouTube?

Pokud nefunguje přehrávání videí na YouTube, je to s velkou pravděpodobností způsobeno nějakým problémem se zásuvným modulem Flash Player od společnosti Adobe, který je pro přehrávání videí potřeba. Tou nejjednodušší příčinou může být, že není nainstalován, což lze snadno vyzkoušet a spravit.
Následně, jak vypnout automatické přehrávání videí?
Na zařízeních Android:

Krok 1: Přejít na Nastavení a soukromí> Nastavení . Krok 2: Klepněte na Média a kontakty . Krok 3: Vyberte Autoplay> Never Autoplay Videos .

Jak změnit zemi na YouTube?

Klikněte na svůj profilový obrázek . Klikněte na Jazyk nebo Poloha. Klikněte na jazyk nebo polohu, které chcete použít.
...
* Umístění, které zvolíte, má vliv na videa, která se zobrazují pro:
  1. Doporučení
  2. Trendy.
  3. Zprávy.

By Stringer Meek

Similar articles

Jak vznika charakter? :: Jak dát YouTube na pozadi?
Užitečné odkazy